Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:HEX2108

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

MiroslavJosef 14. 9. 2011, 11:11 (UTC)

Pavel Boháček

[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Pavel Boháček. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 14. 9. 2011, 11:11 (UTC)

Také Vás zdravím a prosím o používání tlačítka náhled (nedělat heslo po kouskách). To co jste uvedl do externích odkazů, jsou většinou články a díla onoho autora, ne však zdroje nezávislé, které by dokladovaly významnost osoby autora. To není totéž. Napíšu-li článek o prezidentovi, nejsem tím významný. Zkuste to nějak rozdělit a doplnit.--Zákupák 14. 9. 2011, 13:23 (UTC)
Tak to už je srozumitelnější. Teď ještě odstraňte z textu odkazy na weby, když už máte tentýž uveden níže, mezi zdroji. Dole je to dobře, ale v textu hesla to být nesmí. To, že některá slova jsou modrá se docílí tím, že použiji vnitřní odkaz na heslo, které už je na Wikipedii uvedeno, třeba dobře u pojmu psychologie. Takže tímto způsobem zamodrejte třeba pojem v úvodu - Česká Lípa. A ptejte se, rád pomohu--Zákupák 14. 9. 2011, 15:05 (UTC)
Paráda. U nových hesel jsou nároky daleko větší, než u mnohdy zapomenutých starých, takže je třeba na hesle pracovat dál. Stále hrozí smazání některým správcem. Zkuste propátrat přes Google, zda nebyla zmíněna nějaká jeho osobní aktivita (třeba přednáška na škole, nějaké ocenění) v Českolipském deníku, i-novinách či celostátním tisku (deníky, měsíčníky-třeba Letectví a kosmonautika). Blogy se jako zdroje bohužel zakazují, či prostě neberou v úvahu jako zdroj. Teprve až takový zdroj najdete, má smysl heslo rozšířit o další věty, třeba kde teď pracuje, studuje, bydlí, co rodina, politické strany a členství v spolcích atd.--Zákupák 14. 9. 2011, 16:18 (UTC)