Diskuse s wikipedistou:Flipper77

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele Flipper77 v tématu „Vzpomínky

--bab_dz 9. 6. 2009, 23:53 (UTC)

Vkládání obrázků[editovat zdroj]

Dobrý den, obrázek se nevkládá tak, jak ho vkládáte Vy. Na Wikimedia Commons popřípadě jiné jazykové verzi WIkipedie si najdete požadovaný obrázek. Poté do vlastního textu článku zde na Wikipedii napíšete:

[[Soubor:Zde vložíte název obrázku, který chcete vložit|thumb|Zde vložíte popis obrázku, který tam chcete mít.]]

Tedy dejme tomu chcete do článku vložit tento obrázek, tak musíte zadat:

[[Soubor:Bělehrad, Kalemegdan, dělo.jpg|thumb|Otvírák na konzervy]]

Což Vám ve výsledku dá toto:

Otvírák na konzervy

Terezie Eleonora z Ugarte[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Terezie Eleonora z Ugarte. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ---- ☃ Draffix (diskuse) 17. 5. 2012, 14:16 (UTC)

Dal jsem tam neurgentní nemazací šablonu, tato osoba zcela očividně existuje. --Silesianus (diskuse) 17. 5. 2012, 14:38 (UTC)

Dobrý den! Není zač, pokusím se článek dále upravit. Hned jak budu mít čas, doplním literaturu aj. zdroje, ze kterých je čl. sestaven. Některé zdroje jsem již vložil v prozatimní (newikipedistické) formě do článku Borovnice (zámek), jenž se Terezie Eleonory také týká. S pozdravem Flipper77.

Hřebeč[editovat zdroj]

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí editace stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. --Jana Lánová (diskuse) 3. 10. 2012, 10:57 (UTC)

Díky paní Lánová! Budu pro příště brát na vědomí. S pozdravem Flipper77.

Loretánská kaple v H.T.[editovat zdroj]

Rádo se stalo. S pozdravem Martin Davídek (diskuse) 28. 6. 2013, 09:20 (UTC)

Vzpomínky[editovat zdroj]

Dobrý den, vzpomínky jsou bezva, ovšem Wikipedie stojí na věrohodných zdrojích a těmi jaksi vzpomínky nejsou, tedy bylo by dobré info redukovat na skutečně ověřitelné informace a zdroje dodat /komentáře jako . Bez nich to totiž může kdokoliv odstranit /WP:ŽVV, WP:Ověřitelnost atd. Díky moc.--Horst (diskuse) 15. 8. 2017, 17:40 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, velmi Vám děkuji za upozornění. Netušil jsem, že to tak má wikipedie nastavené. Již jsem četl Vaše okazy ŽVV a Ověřitelnost. Je to poněkud škoda, často jsou vzpomínky, pokud jsou např. postavené na deník. záznamech, často přesnější než lecjaký novinový článek a dokonce i archivní materiál. Vycházím z vlastní zkušenosti někd. vědeckého pracovníka či mých kolegů. Většina informací, jež jsem pro posl. století doplnil, by šla ověřit v kronikách obce Hřebeč či ve dvou brožurách o její historii - Pavel KOMÁREK a kol., 700 let obce Hřebeč. 1285-1985, Hřebeč 1985 a Václav KLABÍK a kol., Hřebeč v minulosti a dnes, Hřebeč 1971. Doplním do zdrojů.

S pozdravem --Flipper77 (diskuse) 15. 8. 2017, 23:07 (CEST)Odpovědět