Diskuse s wikipedistou:Fightforgod

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie


Zdravím a vítám; upozorňuji, že Váš vznikající článek Španělský absolutismus opakuje informace článku Habsburské Španělsko, a proto mu hrozí smazání. Spolupráci na dalších článcích ovšem vítáme. S pozdravem --Mychajlo 10. 11. 2008, 14:20 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Španělský absolutismus. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Horst 10. 11. 2008, 16:42 (UTC)

Italská kuchyně[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Italská kuchyně. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Magairlin 23. 11. 2008, 23:01 (UTC)

Ďakujem za článok Italská kuchyně aj keď zatiaľ nespĺňa štandarty pre článok na wikipédii, tak určite je tu potrebný. Ak chcete prispievať na wikipédiu tak by bolo dobré ak sa preklikáte vyššími odkazmy v uvítacej "šablóne" (text olemovaný modrou čiarou). Možno by vám pomohol aj tento text z jedného slovenského blogu (niečo podobné som v českom jazyku zatiaľ nenašiel) - http://bur.blog.sme.sk/c/86056/Co-je-a-co-nie-je-Wikipedia.html - Čo je a čo nie je Wikipédia. --Tom778 24. 11. 2008, 00:45 (UTC)

MS Office[editovat zdroj]

Nezlob se, ale zrusil jsem tve editace v clancich o komponentach Microsoft Office. Obvykle slo hlavne o informace, ze nova verze je lepsi, rychlejsi, barevnejsi a prehlednejsi nez ta predchozi. U ODBC jsi to napsal hodne divne a poznamka k FrontPage byla take takova podivna a nadbytecna. --Jx 4. 1. 2009, 15:14 (UTC)