Diskuse s wikipedistou:Dolina

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji za Vaše příspěvky a přeji úspěšné další editování! Pokuste se však prosím také přidávat encyklopedický obsah namísto vkládání, byť relevantních externích odkazů. Je to všeobecně komunitou Wikipedie preferovanější postup. Děkuji za pochopení. --Wespecz 7. 4. 2011, 15:10 (UTC)

Javorník (Šumava)[editovat zdroj]

zdravím, odstranil jsem tebou vložený odkaz, protože směřoval pouze na rozcestník, ze kterého se dalo dostat na stránky [1], na které je v článku již odkázáno. díky za pochopení. --aleš/ALu 7. 4. 2011, 15:14 (UTC).

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 7. 4. 2011, 15:21 (UTC)

Prosím opravdu vyplňjte shrnutí editace, ať ostatní wikipedisté vědí, jaké změny jste ve článku provedla. Takhle můžete vypadat jako potenciální vandal. Pokud nevíte, co to shrnutí editace je, ráda vám to vysvětlím. Děkuji za pochopení ♥ K123456 7. 4. 2011, 15:26 (UTC)

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. --Elm 7. 4. 2011, 15:42 (UTC)

Svatý Vojtěch[editovat zdroj]

odkaz Svatý Vojtěch na www.krajempodsumavou.cz, který vede na stránky pro něž byl zdroj http://cs.wikipedia.org stěží obohacuje článek samotný. prosím, nepřidávej tyto odkazy. nemají žádný smysl. díky. --aleš/ALu 7. 4. 2011, 16:20 (UTC).

Spam (2)[editovat zdroj]

Dobrý den, jsme rádi za externí odkazy, které přinášejí rozšiřující informace, Vaše jednání však bohužel naplňuje definici spamu. O hromadné vkládání odkazů na určité stránky nestojíme, působí to jako propagace. Většina odkazovaného obsahu je navíc zkopírována odjinud, pokud je Vaším hlavním cílem obohatit encyklopedii, proč nevložíte rovnou odkaz na původní text? Vzhledem k tomu, že už Vás ostatní uživatelé na nevhodnost takového počínání upozornili, může příště přijít bez varování blok v rámci ochrany projektu, snad to ale nebude nutné. Díky za pochopení.--Jieκeren 8. 4. 2011, 01:06 (UTC)

Omlouvám se, už sem nic vkládat nebudu - nebylo úmyslem stránky poškodit ale upozonit na jiné zajímavé odkazy. Pokud je to možné prosím o zrušešení mého účtu.Díky