Diskuse s wikipedistou:Dafi

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Pěkně vítám v české Wikipedii.

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. --Luděk 16:14, 8. 2. 2006 (UTC)

Ta kategorie se jmenuje Kategorie:Papežové Cinik 20:28, 12. 2. 2006 (UTC)

plejtvák obrovský[editovat zdroj]

Ahoj, přepracoval jsem začátek článku plejtvák obrovský kvůli podezření na copyvio (možné porušení autorských práv). Moje připomínky jsou v diskuzi u článku. Mohl by se s na to, prosím, ještě jednou podívat, abychom si byli jistí, že i zbývající část článku je v pořádku? Díky za spolupráci. --snek01 13:02, 21. 5. 2008 (UTC)
Promiň omlouvám se žen píšu tak pozdě ale dloho jsem tu nebyl. Bohužel už si nevzpomínám, kde jsem tento článek vzal. Jestli to bylo copyvio tak se moc omlouvám. Příště budu muset dávat větší pozor co uveřejnuji. Přeji Hezký den.--Dafi 19. 7. 2008, 18:37 (UTC)

Soubor:Blokove schema vyroby feritu.JPG[editovat zdroj]

Dobrý den, píšu kvůli licenci na obrázku Soubor:Blokove schema vyroby feritu.JPG, máte k ní nějaký důvod? U této licence se tak nějak očekává, že autor někde povolil použití, ne že by to bylo nemožné, ale nahrát vlastní dílo s touto licencí, bez odkazu, kde to autor povolil je nezvyklé, proto se ptám zda nejde o nějaký omyl. Pokud chcete cokoli s licencemi vysvětlit ráda pomohu. Díky --Vrbova 19. 7. 2008, 09:04 (UTC)
Čau mě můžeš tykat nejsem o moc starší než Ty. Přiznám se vkládal jsem svůj první obrázek. Nevím jak mám napsat odkaz na toto dílo, protože existuje jen v tištěné podobě. Je to totiž moje bakalářská práce a dávám k zveřejnění tohoto přízpěvku svůj plný souhlas.--Dafi 19. 7. 2008, 18:31 (UTC)

Aha díky, udělal jsem tam doplnění a přenesla to na commons, když tak koukni. --Vrbova 23. 7. 2008, 10:34 (UTC)

Super díky moc. --Dafi 23. 7. 2008, 18:22 (UTC)