Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Czech55

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Jan Polák (diskuse) 14. 7. 2013, 15:18 (UTC)

Josef Pavel v Brné[editovat zdroj]

Kolego, proč jsi odstranil Josefa Pavla z článku o ústecké Brné? --Jan Polák (diskuse) 14. 7. 2013, 15:18 (UTC)

http://cs.wikipedia.org/wiki/Josef_Pavel,a jiné prameny,mohu zaslat
To se případně řeší jinak, a sice rozlišovači za názvem článku. Ty rozlišovače jsou takové ty dovětky v závorkách – viz například František Polák (rozcestník). Zkus jej vhodně zvolit. A pokud máš přímo prameny k tomu brnskému Josefu Pavlovi, zkus ten článek rovnou napsat. --Jan Polák (diskuse) 14. 7. 2013, 19:37 (UTC)
díky za všechny rady,ale článek Josef Pavel na wikipedii existuje,vždyť sem to už psal: Josef Pavel,nechápu,proč to popíráte,a pokud to bylo uvedeno chybně,sám bydlím blízko,je nutno opravit,ať tak nebo tak.jinak si to všechno přečtu,ale musím se ohradit proti tomu,co jste uvedl v emailu,že článek Josef Pavel ve wikipedii neexistuje.Snad je wikipedie jen jedna. czech55
Ano, článek Josef Pavel na Wikipedii skutečně existuje. Tuto skutečnost jsem nikde nepopíral. Proto nerozumím tomu, co mi o popírání podsouváte. Fakt, že článek Josef Pavel existuje jsem nikdy nepopíral! Proto nerozumím ani Vašemu/Tvému tvrzení, že jsem kdy tvrdil, že článek ve Wikipedii neexistuje. Prý jsem to měl napsat v e-mailu. V něm o tom ovšem nepadlo ani slovo, neb jsem napsal: „Zdravím, odpověď jsem Ti napsal přímo na Tvou diskusní stránku na Wikipedii. S pozdravem Jan Polák“ A na diskusní stránce existenci článku o Josefovi Pavlovi nepopírám. Právě proto zmiňuji zvolení vhodného rozlišovače (aby se odlišil od stávajícího Josefa Pavla)! Takže mi, prosím, nepodsouvejte něco, co jsem nikdy nenapsal. --Jan Polák (diskuse) 14. 7. 2013, 22:08 (UTC)
Výsledkem celých diskusí je to,že ta nepravda je tam zpět.Blahopřeji.
Již výše jsem Vám psal, že není nic jednoduššího, než k současnému odkazu „Josef Pavel“ přidat nějaký rozlišovač (tedy výraz v závorce). A pokud o tom brnském Josefu Pavlovi máte dostatek informací, založte o něm klidně článek. --Jan Polák (diskuse) 15. 7. 2013, 05:38 (UTC)