Diskuse s wikipedistou:Cree

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, vítejte na Wikipedii a díky za Váš příspěvek. K tomu, abyste mohl(a) přidat fotografii, je potřeba ji uložit na Wikimedia Commons, viz odkaz. V takovém případě musíte ale být autorem/autorkou fotografie a souhlasit s jejím uvolněním pod jednou ze svobodných licencí, která umožní s fotografií komukoliv dělat cokoliv. Kdyby byl nějaký problém, nebojte se na mne obrátit s dotazem. S pozdravem a přikládám uvítací text :) Chmee2 29. 12. 2011, 16:59 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek kostel svatého Jana Křtitele (Dvůr Králové nad Labem), který jsem přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství (článek jsem však musel přepracovat, protože zřejmě šlo o copyvio). Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes 29. 12. 2011, 17:34 (UTC)

P. S. Napište prosím, zda odkazovaná fotografie je Vaším dílem – v kladném případě Vám můžu poradit s jejím nahráním.

// Fotografie je moje, ale v nejbližší době se chystám pořídit další. Děkuji za přepracování článku, je možné, že k dojmu porušení práv (jestli je to přímo porušení práv, to netuším) došlo kvůli použití málo zdrojů, doufám, že v dalším příspěvku (snad se k němu dostanu) toto zdání eliminuju, ještě jednou děkuji. Cree

Ještě jednou dobrý den, případný problém s autorskými právy (jak to výše nastínil Chmee2) by se podle mého názoru v tomto případě týkal jen těch fotografií, protože nebylo zřejmé, zda se pokoušíte nahrát fotografie své, nebo cizí. Pokud své, pak není problém (za přepokladu, že souhlasíte s jejich využitím ve smyslu zdejších licencí atd.). Na Commons se můžete dostat různými cestami, jednu už uvedl Chmee2. Je možné se tam dostat také tak, že kliknete na nějaký obrázek v článku na Wikipedii, pak kliknete na „tamější stránka s popisem souboru“ a dostanete se na Commons. Tím, že jste se předtím přihlásil do české Wikipedie, byste pak měl být myslím automaticky přihlášen i v Commons (nahoře by mělo být uvedeno Vaše přihlašovací jméno). No a pak z levého menu vyberete Načíst soubor (případně Upload file – změnu jazyka lze provést přes My preferences) a dále již postupujete podle instrukcí. Zdraví Fagnes 29. 12. 2011, 19:28 (UTC)

// Velice děkuji za instrukce. Cree