Diskuse s wikipedistou:Caloudova VRV

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Stavrog v tématu „Vodohospodářský rozvoj a výstavba

Dobrý den, Vámi založený článek byl smazán, protože byl psán neencyklopedickým stylem, respektive obsahoval propagační obsah. Přečtěte si prosím stránku co Wikipedie není a nezaujatý úhel pohledu, než budete pokračovat v dalších editacích. Užitečné rady naleznete i na stránce Vítejte ve Wikipedii. Děkuji za pochopení.OJJ, Diskuse 4. 1. 2022, 09:47 (CET)Odpovědět

Vodohospodářský rozvoj a výstavba[editovat zdroj]

Dobrý den paní Caloudová, jdete na to s článkem Vodohospodářský rozvoj a výstavba špatně. Patrně jste zaměstnaná v dané společnosti a dostala jste za úkol ji zde na wikipedii zpropagovat a tak kopírujete spoustu informací s firemních webových stránek, neustále uvádíte spojení jako naše firma apod. Článek o existující společnosti je potřeba psát s nadhledem, nezaujatě, encyklopedicky. Kolega Vám výše zaslal několik odkazů, jak to udělat lépe, bohužel jste znovu vše psala jako SPAM a propagaci. Zkuste se na příspěvek výše podívat, rozkliknout si odkazy a pak to udělat podle toho. Wikipedie není stránka o propagaci firmy, není potřeba znát, kdo jsou členové představenstva, jaké mají tituly a nebo vyjmenovávat všechny činnosti, které vaše společnost dělá. Držím palce, aby se Vám to podařilo. Jen hlavně nekopírovat bezhlavě z firemních stránek. --Stavrog (diskuse) 4. 1. 2022, 17:43 (CET)Odpovědět

Dobrý den,
zpropagovat společnost na stránkách Wikipedie? To lze? Jde pouze o další možný zdroj informací do tenderů, pro HR odd., atd.
Co jsem koukala na další stavební společnosti, které jsou založeny na Wiki, tak formát je totožný - historie, informace o firmě, činnost působení, reference, vedení, atd..
Text na webových stránkách společnosti je moje autorské dílo, tudíž nevidím důvod, proč ho nepoužít v popisu Wiki i na webu?
"Wikipedie není stránka o propagaci firmy, není potřeba znát, kdo jsou členové představenstva," - s tím nesouhlasím, pro mě, jako člověka, který je zaměstnaný ve stavební firmě je například toto důležitá informace.
Jediné co jsem pochopila je to, že by texty měly být zazdrojovány a psány nezaujatě, což jsem opravila.. ale to, že jsou někde uvedeni členové společnosti, vedení, naše služby, historie, úvod, tak na tom nevidím nic špatného a jestli to berete za propagaci, tak bych bylo dobré si nastudovat význam propagace.
Do dnes jsem si myslela, že Wiki je zdroj informací - očividně ne.
Děkuji.
Hezký den, Čaloudová --Caloudova VRV (diskuse) 5. 1. 2022, 09:23 (CET)Odpovědět
Paní Caloudová,
nechci se s Vámi dohadovat, nechci s Vámi ani diskutovat o Vaší společnosti, jen se Vám snažím poradit, že na to jdete úplně špatně, že máte bohužel klapky na očích a propagujete svou společnost na wikipedii. Kolega OJJ Vám výše napsal, co děláte špatně, jak to máte udělat lépe, jaká jsou pravidla. Zkuste se tím řídit a uvidíte, že vše bude v pořádku. Wikipedie tu ale opravdu není od toho, abyste sem kopírovala obsah www stránek Vaší společnosti i když jste jejich autorkou.
Hezký zbytek dne. --Stavrog (diskuse) 5. 1. 2022, 17:51 (CET)Odpovědět