Diskuse s wikipedistou:Ben Skála/nafotit

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Podotek k Wikipedie:Pod_lípou_(Wikimedia_ČR)#Fotky_z_okolí_Brna: Slavkovské bojiště mám sježděné a nejspíš ještě budu sjíždět, takže obce jako Újezd u Brna, Telnice, Šlapanice buď už mám k dispozici, nebo ještě můžu pořídit. I loni v létě jsem pořídil spoustu fotek, z kterých jsem některé ještě ani nestihl zpracovat a uploadnout, takže možná se tam najde i něco z chybějících.

P.S. Jestli je ten seznam generovaný automaticky, tak asi neodhaluje fotky v infoboxech, viz Kostel svatého Jakuba Staršího (Nosislav). Ale jestli to bereš tak, že jedna fotka v infoboxu nestačí a hodilo by se jich nafotit víc, tak to je OK a s tím souhlasím. --Bazi (diskuse) 25. 3. 2013, 17:52 (UTC)

B je správně, kostel v Nosislavi bych ještě vyfotil zboku a zepředu :) Pokud máš něco nafoceného nebo víš, že to do měsíce určitě nafotíš, tak mi to z toho seznamu vymaž. Díky.--Ben Skála (diskuse) 25. 3. 2013, 18:21 (UTC)
Nemůžu zaručit, že to bude do měsíce, protože asi až koncem dubna teprve začne nejpříhodnější počasí k focení - vzhledem k té dnešní vánici. :) Ale nahlédnu do archivu, jestli už se tam něco neválí. Jak jsem psal, mám pokryté (jen) Slavkovské bojiště, takže jestli něco mít budu, tak z toho Újezda, Telnice nebo Šlapanic, ostatní nemám. Jestli si tedy budeš plánovat itinerář, s ostatními místy na mě nemusíš brát ohled. (Ještě zkouším domlouvat známého z Nosislavi, ale zatím netuším, jestli z něho nějaká fotka vypadne.)
Jinak bych taky mohl půjčit 200mm objektiv Canon na nějaké detaily, ale Ty máš tuším Nikon, takže to asi k ničemu nebude. --Bazi (diskuse) 25. 3. 2013, 18:56 (UTC)
Díky za nabídku, ale mám skutečně Nikon (D90 s 18-105 mm (x1,5 crop)), to snad bude stačit. Jinak se neboj mi do toho seznamu klidně sáhnout a něco smazat; ten měsíc neber úplně doslova, nejsem teď v Brně, takže jsem si neuvědomil, že zas sněží..--Ben Skála (diskuse) 25. 3. 2013, 19:14 (UTC)
Tak nějaké fotky z Nosislavi jsem dostal včera a při nahrávání koukám, že už tam nějaké jsou. Holt, známý si udělal čas až teď. Stejně ale dodal jenom pár čelních snímků evangelického kostela, takže ta Tvoje výprava stála za to. Díky, jsou to pěkné fotky. --Bazi (diskuse) 28. 4. 2013, 15:06 (UTC)

Jen taková vsuvka: nějaké další seznamy nenafocených brněnských věcí jsou zde. --Podzemnik (diskuse) 26. 3. 2013, 06:44 (UTC)

Zdravím, nedávno jsem pořídil a nahrál fotky několika obcí (Měnín, Telnice, Moutnice, Těšany, Otmarov, Rajhradice, Žatčany). Mám ještě v plánu Blučinu, Opatovice, Rajhrad, případně další v blízkém okolí, podle toho jestli bude čas. Všiml jsem si, že je máte ve fotoplánu, tak Vás raději informuji, abyste se sem nemusel zbytečně trmácet :), i když přiznávám, že Vaše fotky jsou technicky o dost lepší. S pozdravem --RomanM82 (diskuse) 23. 5. 2013, 18:51 (UTC)
Díky za zprávu, bohužel nemám na focení tolik času, jak jsem doufal, a komunikaci s grantem vzdávám, takže je skvělé, že fotíte.--Ben Skála (diskuse) 23. 5. 2013, 23:12 (UTC)