Diskuse s wikipedistou:Antonín Slejška

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Vojtěch Dostál v tématu „Acidogeneze

Překopávač - chyba?[editovat zdroj]

V článku Překopávač je napsáno "frézové překopávače s pracovním výkonem až 1000 m 3", ale ta jednotka se mi zdá divná. Nemělo by to být 1000 kubíků za nějakou jednotku času? Hodinu? Den? --Křžut 5. 2. 2010, 02:46 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Prýt. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 8. 6. 2012, 20:53 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Osivo. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --194.213.41.2 18. 9. 2012, 12:25 (UTC)

Acidogeneze[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Acidogeneze. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Nadvšenec (diskuse) 11. 12. 2015, 17:24 (CEST) --Nadvšenec (diskuse) 11. 12. 2015, 18:18 (CET)Odpovědět

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Cizorodé látky a prvky. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Vojtěch Dostál (diskuse) 23. 4. 2019, 15:24 (CEST)Odpovědět