Diskuse s wikipedistou:A.Rezler

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

[1]--Horst 1. 6. 2009, 12:44 (UTC)

Jaroslav Alt, st.[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Jaroslav Alt starší. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. Děkuji Vám za informace v článku Jaroslav Alt, st.. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Kmenicka 1. 6. 2009, 14:10 (UTC)

Zdravím, dnes ještě jednou. V článku Jaroslav Alt starší je použit‎ text odtud, sice se Váš nick zde shoduje se jménem tam uvedeným, ale pro další existenci článku zde je nutné poslat mailem povolení do WP:OTRS. Možná Vám to přijde jako zbytečná byrokracie, ale jde o ochranu Wikipedie i autorských práv u textů z netu. Pokud budete mít nějaký dotaz ozvěte se, třeba zde. Po povolení Vám s úpravou článku do encyklopedické podoby pomohu. Díky moc za pochopení--Horst 1. 6. 2009, 15:57 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Rudolf Adámek. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

to se obávám že nejsem schopen asi zvládnout. sice autorem textu jsem ale neprobil jsem se systémem povolení ad. OTRS Rezler--A.Rezler 8. 6. 2009, 09:27 (UTC)

Já myslím, že to tak složité vážně není, jen prostě pošlete vzorový mail na určenou adresu. S úpravou článku Vám pomohu, jen co povolení dorazí, byla by škoda to mazat, ne?--Horst 23. 6. 2009, 17:56 (UTC)