Diskuse s wikipedistou:90.178.10.36

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Jvs v tématu „Regina Rázlová

Dobrý den, do článku Stanislav Rázl jste přidal životopisné informace. Na wikipedii je ovšem nutné všechna data zdrojovat, obzvláště ta týkající se osob. Věřím, že Vámi uváděné informace mají nějaký zdroj (kniha, článek, zmínka na intnernetu apod). bohužel samoatný fakt, že někdo je například známým nebo příbuzným dotyčného nestačí. Děkuji, --Davcza (diskuse) 1. 11. 2012, 15:24 (UTC)

Dobrý den, vámi přidané informace do článku Stanislav Rázl byly opatřeny šablonou chybí zdroj a pokud nebudou v řádu několika týdnů opatřeny uvedením zdroje, odkud tato informace pochází, budou smazány. Subjektivní tvrzení o tom, že za sebou zanechal výrobní program, v mnoha směrech světové úrovně nebo detaily jeho konfliktu s tajemníkem Vlčkem či inspirace pro seriál Okres na severu musí mít zcela jasný zdroj (Wikipedie:Věrohodné zdroje). Wikipedie není platformou pro oslavné subjektivní vzpomínky, jakkoli mohou být založeny na fundované znalosti dotyčné osoby. Pokud máte dotazy ohledně pravidel pro citování informací z ověřených zdrojů apod. tak mi klidně napište sem. Děkuji, --Davcza (diskuse) 1. 11. 2012, 18:04 (UTC)

Dobrý den, jen doplním, text musí být nehodnotící (chybně schopný manažer), pokud není opatřen věrohodným zdrojem. Stejně tak, za dodání zdrojů k nezjevným informacím (vykonstruované obvinění), nese odpovědnost pouze vkladatel. Při jejich absenci se takový text odstraňuje. Podívejte se prosím na zdejší pravidla: WP:Ověřitelnost, WP:Propagační článek, Wikipedie:Žádný vlastní výzkum, WP:Věrohodné zdroje. Zdraví.--Kacir 2. 11. 2012, 00:53 (UTC)

Dobrý den, děkuji za doplňování informací do článku Stanislav Rázl, určitě je to teď lepší s doplněnými zdroji (třebaže se ještě bude muset prověřit jejich relevance a kontext). Chtěl jsem Vás ale poprosit, neukládejte 20krát po sobě další a další nové změny v článku. Zahlcuje to server a znepřehledňuje historii článku. Raději napište všechno najednou a předtím, než to uložíte, použijte tlačítko ukázat náhled a zkontrolujte si jestli to je bez chyb. Díky, --Davcza (diskuse) 3. 11. 2012, 14:52 (UTC)

Regina Rázlová[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Regina Rázlová, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jvs 21. 12. 2015, 13:43 (CET)Odpovědět