Diskuse s wikipedistou:90.177.118.161

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Brusnice borůvka fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Cinik 18:48, 4. 6. 2008 (UTC)

Váš příspěvek musel být smazán či odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a tudíž pro Wikipedii nevhodný. Pokud chcete přispívat, zkuste to jinak; podívejte se jak vytvořit stránku či jak editovat stránku. Díky za pochopení. -- Mercy (|) 18:59, 4. 6. 2008 (UTC)

Vlastní biografie[editovat zdroj]

Článek Veronika Boudná, který jste nedávno napsali, nejspíš nesplňuje všeobecně uznávaná kritéria pro začlenění životopisů. Pravděpodobně byl také již označen jako vhodný ke smazání nebo přímo smazán. Nepropadejte panice. Jestliže…

  • …si přejete vytvořit historický či chronologický záznam o své existenci, můžete si vytvořit svou vlastní stránku na některém z mnoha českých nebo zahraničních freehostingů.
  • …se snažíte sestavit si rodokmen, můžete tak učinit na WikiTree.org (ale prosím nekopírujte jednoduše obsah, pokud nejste přímo jeho autorem, tamní licenční podmínky jsou odlišné od Wikipedie).
  • …jste nebo se chcete stát plnohodnotným přispěvatelem české Wikipedie, můžete se představit na své uživatelské stránce (Wikipedista:90.177.118.161), kam můžete umístit informace o sobě, včetně své biografie.
  • …si opravdu myslíte, že osoba, o níž jste psali, je dostatečně významná, napište níže prosím argumenty pro její významnost.

Děkujeme a vítejte na Wikipedii! Pokud se daná věc vyřeší, můžete bez problémů toto oznámení smazat. -- Mercy (|) 19:02, 4. 6. 2008 (UTC)

Klára kubátová[editovat zdroj]

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Klára kubátová, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

نور الدين مساهمات النقاش‎ 14:56, 11. 6. 2008 (UTC)

Průměrný počet dětí v ČR[editovat zdroj]

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

أنا الحق مساهمات النقاش ‎ 10. 9. 2008, 14:48 (UTC)