Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:88.146.158.34

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 9 lety od uživatele Jan Polák v tématu „Sociologie umění

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni, jako se to stalo v článku Metro v Praze. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. --DobyvatelCZ (diskuse) 12. 2. 2013, 14:53 (UTC)

Duplicita[editovat zdroj]

Hezký den, díky za založení nového článku Praha metro. S politováním Vám však musím oznámit, že stránka na toto téma již existuje, a to pod názvem Metro v Praze. Jak jistě sám pochopíte, dva články na jedno téma nejsou pro Wikipedii potřebné. Díky za pochopení. --DobyvatelCZ (diskuse) 12. 2. 2013, 15:07 (UTC)

NARKÓZNÍ PŘÍSTROJ[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. --Harold (diskuse) 11. 3. 2013, 17:56 (UTC)

Sociologie umění[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Sociologie umění fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Jan Polák (diskuse) 17. 5. 2015, 00:54 (CEST)Odpovědět