Diskuse s wikipedistou:88.100.95.114

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Prosím, mohl byste se podívat, jak vypadají články? a nezakládejte článek další zajímavosti, je to nesmyslný název a je lepší nechat ten text u základního článku.

--Karakal 18:13, 28. 12. 2005 (UTC)



Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. --Karakal 10:44, 29. 12. 2005 (UTC)

Styl a kvalita příspěvků[editovat zdroj]

Vážený příteli, i já Vás vítám do Wikipedie. Nemohu si odpustit následující poznámku: zcela náhodou jsem si všiml, že autorem nového článku Hybrid Theory jste Vy, normálně a za jiných okolností bych něco takového asi smazal. Již při založení musí mít článek jistou úroveň, aby bylo jasné o co jde. Několik odkazů na nápovědu již máte. A jistě jste si všiml, že kolem Vašich článků o členech skupiny Linking Park vznikla debata. Proto bych rád doporučil věnovat se nyní dohotovení či rozvedení a zlepšení těchto článků, než začnete zakládt další, se kterými pak jiní wikipedisté mají hodně práce. Děkuji za pochopení. -jkb- 11:14, 29. 12. 2005 (UTC)

Milý kolego, nechcete se na chvíli zastavit a zkvalitnit to, co zde již je? Nepřidávejte prosím další články o této kapele a spíš se zkuste podívat, co o ní je ne en:Linkin Park zkuste rozšířit články o členech, podívejte se, jak mají vypadat články alb a nedělejte články pro písně! Děkuji za pochopení. --Karakal 11:16, 29. 12. 2005 (UTC)

Texty písní nepatří do encyklopedie, nevkládejte je, prosím. --Egg 11:26, 29. 12. 2005 (UTC)
Čtete vůbec naše rady a prosby? Ani na en wiki nemají články k jednotlivým písním, tak ná je tu neděljte. Podívejte se na en, jak vypadá článek k albu en:Hybrid Theory. --Karakal 11:30, 29. 12. 2005 (UTC)


Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Byl jste zablokován na jednu hodinu. Prosím, věnujte získaný čas přečtení této stránky a studiu zde zanechaných odkazů na podobné články na anglické Wikipedii. Děkuji za pochopení. Doufám, že za hodinu nás překvapíte krásně připravenými texty podle en:. --Karakal 11:40, 29. 12. 2005 (UTC)