Diskuse s wikipedistou:85.248.64.126

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie


Dobrý den, vaše článečky o jezerech jsou sice príma a dokonce je i řadíte do kategorií, ale jsou většinou příliš krátké. Nemohl byste, prosím, radši strávit víc času nad jedním článkem, místo rychlého zakládání malých pahýlků? Na internetu se určitě dají najít další informace, jako třeba rozloha a hlobka a podobně. Takhle to má minimální informační hodnotu a bude to muset rozšiřovat někdo další. Děkuji za pochopení. --Karakal 08:09, 16. 11. 2005 (UTC)
P.S.: Nejste náhodou nepřihlášený Wikipedista:Mircea?

Chtěl bych vás upozornit, že články (Slovenská jezera, polská jezera) svým charakterem jsou spíše seznamy, než skutečné články. To ale není na škodu, jen by bylo vhodné ty články označit jako seznamy, jako např "Seznam polských jezer" atp.--Aktron 17:25, 23. 11. 2005 (UTC)


Taktéž vítám v české Wikipedii a poprosil bych, abyste při překladech článků o jezerech Miedwie, Dąbie atp. uváděl do shrnutí, že jde o překlad z polské (nebo snad německé?) Wikipedie. Z jiných Wikipedií je možné samozřejmě překládat, jde jen o to, aby byl uveden zdroj, aby se případně daly dohledat zdroje některých informací. Také přidávejte tzv. interwiki, tedy odkazy na cizojazyčné Wikipedie. --Luděk 08:24, 28. 11. 2005 (UTC)
MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Magnetické pole, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Beren 20:16, 20. 3. 2006 (UTC)

prekvapenie a test...[editovat zdroj]

. Test uspesny... :) Zial ziaden z prispevkov som nenapisal, takze sa k nicomu zial neviem zodpovedne vyjadrit... :/

experimenty[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Jowe 22. 7. 2009, 12:17 (UTC)