Diskuse s wikipedistou:78.98.169.181

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za informace v článku Princezna a žabák. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wespecz 3. 9. 2010, 14:44 (UTC)

101 dalmatinů 2: Flíčkovo londýnské dobrodružství[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku 101 dalmatinů 2: Flíčkovo londýnské dobrodružství. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 8. 9. 2010, 16:12 (UTC)

Balto 2: Na vlčí stezce[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Balto 2: Na vlčí stezce. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wespecz 9. 9. 2010, 13:32 (UTC)

Balto 3: Křídla změny[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Balto 3: Křídla změny. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wespecz 9. 9. 2010, 13:53 (UTC)

Alfa a Omega (film)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Alfa a Omega (film). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 10. 9. 2010, 11:20 (UTC)

Kung Fu Panda[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Kung Fu Panda. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Taavetti 10. 9. 2010, 11:46 (UTC)

Mustang (film)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Mustang (film). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 13. 9. 2010, 15:19 (UTC)

Lví král 2: Simbuv příběh[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Lví král 2: Simbuv příběh. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wespecz 14. 9. 2010, 14:28 (UTC)

Medvědí bratři 2[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Medvědí bratři 2. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ragimiri 14. 9. 2010, 20:44 (UTC)

Legenda o sovích strážcích[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Legenda o sovích strážcích. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Vyzývám Vás, abyste přestal zakládat články, které nemají s encyklopedickým stylem nic společného, nehledě na řadu gramatických hrubek a absenci jakéhokoliv vzhledu a stylu. Tímto Wikipedii zrovna moc nepomáháte. Díky za pochopení. --Harold 15. 9. 2010, 09:17 (UTC)

Happy feet[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Happy feet. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 15. 9. 2010, 13:51 (UTC)

Doba ledová 2: Obleva[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Doba ledová 2: Obleva. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 15. 9. 2010, 14:23 (UTC)

Divoké vlny[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Divoké vlny. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --ZK001 15. 9. 2010, 14:50 (UTC)