Diskuse s wikipedistou:78.98.111.94

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Eduard VII.[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --MiroslavJosef 17. 1. 2009, 15:45 (UTC)

Uvádění zdrojů[editovat zdroj]

Přeji pěkný den,
nejdříve bych Vám chtěl poděkovat za Vaše přípěvky, avšak chtěl bych Vás poprosit o doplnění zdrojů, ze kterých jste čerpal. Čtenář si pak bude moci uvedená fakta ověřit, případně bude odkázán na další, podrobnější literaturu. Pokud jste čerpal z cizojazyčné verze Wikipedie, použijte prosím šablonu {{překlad}}. Jistě chápete potřebu uvádět zdroje článků, vede to i ke zkvalitňování wikipedických textů a jejich věrohodnosti. Mějte se pěkně, v případě dotazů mi klidně pisněte do diskuse. Podzemnik 17. 1. 2009, 22:00 (UTC)

Richard z Yorku[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Richard z Yorku. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Zik 17. 1. 2009, 22:42 (UTC)