Diskuse s wikipedistou:78.80.158.13

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji.--Marquas (diskuse) 27. 11. 2012, 17:48 (UTC)

Dobrý den, Vaším záměrem pravděpodobně bylo vylepšit nevalný sloh úvodu. Uvažte ale prosím, že jste přitom odstranil(a) vnitřní odkazy Sbor (církev) a Libice nad Cidlinou, které se jinde v článku nevyskytují, a dále odkaz Českobratrská církev evangelická; ten je již jen dole v šabloně, které si čtenář nemusí snadno povšimnout. Děkuji za pochopení. --Uacs451 (diskuse) 11. 12. 2012, 16:02 (UTC)

Květen 2013[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce Konstantin von Neurath fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji.--Hon-3s-T (diskuse) 2. 5. 2013, 16:48 (UTC)