Diskuse s wikipedistou:78.45.164.14

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Květen 2013[editovat zdroj]

STOP Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud budete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Matematika, bude vám zablokována možnost editace. Odstranili-li jste text z nějakého legitimního důvodu, své počínání odůvodněte ve shrnutí editace, případně i na tamní diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 21. 5. 2013, 13:19 (UTC)

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Matematika, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Hon-3s-T (diskuse) 21. 5. 2013, 19:09 (UTC)

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez varování zablokováni.

--Hon-3s-T (diskuse) 21. 5. 2013, 19:19 (UTC)

Dobrý den, v souvislosti s Vaším dalším odstraňováním obsahu z článku matematika, resp. pokusu o něj, Vám doporučuji buď doplnit znalosti rozdílu mezi pohlavím a jmenným rodem; anebo alespoň Vámi navrhovanou změnu, pokud ji míníte odůvodnit Vaším vnímáním udánlivých genderových konotací užité terminologie, předem projednat na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.--Hon-3s-T (diskuse) 21. 5. 2013, 19:51 (UTC)