Diskuse s wikipedistou:2A00:1028:83B8:3696:B592:8EE9:8865:8585

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele OJJ v tématu „Duplicita

Dobrý den, je mi líto, ale váš článek byl smazán – a to hlavně proto, že takto se nové články nezakládají. Podívejte se na ostatní – vylepšujte, upravujte, editujte s odvahou. Dávejte pozor na encyklopedický styl a minimální rozsah, který by článek měl mít. Můžete se podívat na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci a styl. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních wikipedistů. Děkuji za pochopení.--Horst (diskuse) 24. 2. 2018, 18:57 (CET)Odpovědět

Články nevznikají většinou na přání, ale můžete ho napsat Vy >>> WP:ESO--Horst (diskuse) 24. 2. 2018, 19:01 (CET)Odpovědět

Duplicita[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. A duplicita k článkům. OJJ, Diskuse 24. 2. 2018, 19:24 (CET)Odpovědět

Pán nahoře pšíe, že to mám zkusit napsat. Vy píšete, že se to do Wikipedie nehodí. Tomu opravdu nerozumím, tak to raději přenechám jiným. Na shledanou. :)

Klidně piš. :) Ale tyhle články už tu máme: Starověký Egypt, Dějiny Mezopotámie. Dole máš uvítací letáček. Hodně štěstí s editacemi.
Wikikytička na uvítanou Vítejte na české Wikipedii!

Dobrý den! Pokud jste tak ještě neučinil(a), doporučujeme Vám přečíst si na úvod některé stránky, které Vám přiblíží provoz a zvyky na Wikipedii:

Vítejte!ÚvodNápovědaPrůvodce WikipediíPět pilířů WikipedieCo Wikipedie neníJak zakládat nové články

Několik základních rad:

  • Potřebujete-li si nanečisto vyzkoušet editace, můžete využít stránku Pískoviště.
  • Potřebujete-li s něčím poradit, využijte stránku Potřebuji pomoc nebo navštivte klub Wikipedie ve svém okolí; chcete-li navrhnout nějakou změnu, přidejte ji do diskuse Pod lípou.
  • Potřebujete-li poradit s odbornými tématy či články, podívejte se na seznam přispěvatelů (wikipedistů) dle oborů znalosti.
  • Na diskusních stránkách se vždy podepisujte: stačí napsat 4 vlnovky ~~~~ nebo je vložit klepnutím na ikonu Ikona podpisu v liště nad editačním oknem. Naopak články se nepodepisují.
  • Opravdu se nebojte editovat. Když se Vám občas něco nepovede, jiní to spraví.

Další informace najdete na portálu Wikipedie. Tak ještě jednou vítejte a děkujeme za Vaše příspěvky. Doufáme, že se Vám přispívání bude dařit.


Don't speak Czech? Please see the welcoming message in English.Не говорите по чешски? Прочитайте сообщение на русском.


OJJ, Diskuse 24. 2. 2018, 19:33 (CET)Odpovědět