Diskuse s wikipedistou:195.113.139.23

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Tuto IP adresu, 195.113.139.23, používá Univerzita J. E. Purkyně, Ústí nad Labem a může ji sdílet větší počet uživatelů na této škole. Zprávy zanechané na této stránce tak mohou obdržet uživatelé, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn proto dbejte zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci toto nevhodné chování hlásit zodpovědným osobám na této škole.
Vzkaz pro uživatele: Komentářům, které nejsou určeny vám, se vyhnete založením vlastního účtu.
Vzkaz pro zodpovědné osoby: Změny této stránky můžete sledovat pomocí kanálu RSS či Atom.

Děkuji Vám za informace v článku World of Warcraft: Burning Crusade. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Luděk 23:03, 23. 11. 2007 (UTC)

Cerhenice[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Cerhenice, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--MiroslavJosef 5. 11. 2008, 11:28 (UTC)

Pokud jste autorem textu, řiďte se prosím pokyny, které sem vložil kolega MiroslavHosef. POkud nejste, nevkládejte tento text do Wikipedie. Porušujete tím autorská práva. --Tlusťa 5. 11. 2008, 11:53 (UTC)

Předměřice nad Jizerou[editovat zdroj]

Nevkládejte, prosím, do Wikipedie cizí text chráněný autorským právem - navíc zcela nevhodně na začátek článku. Vaše jednání by mohlo být posuzováno jakožto vandsalismus ** S pozdravem --MiroslavJosef 5. 11. 2008, 11:38 (UTC)

Mr. Olympia[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Mr. Olympia, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

NIGKDO (diskuse) 12. 3. 2013, 10:33 (UTC)

Starosta Kraslic[editovat zdroj]

Dobrý den, prosím neměňte jméno starosty, dříve než proběhne ustavující zasedání zastupitelstva (tj. 6. 11.). --Jana Lánová (diskuse) 3. 11. 2014, 11:22 (UTC)