Diskuse s wikipedistkou:Wikidu~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

a klidně napište i něco nešpanělského :) --Muselsom 16. 3. 2011, 22:22 (UTC)

Border kolie[editovat zdroj]

Dobrý den. Článek o tomto plemeni zde již existuje, vizte Border kolie. Pokud jej chcete vylepšit, rozšířit, editujte tento článek. Snad jste nevynaložil mnoho zbytečné práce. S pozdravem --Faigl.ladislav slovačiny 6. 4. 2011, 11:52 (UTC)

Dobrý den, omlouvám se nevšimla jsem si, asi je tedy chyba v rozdělení plemen psů, protože odkaz na Border kolii byl červený a po kliknutí neexistoval. Děkuji moc za upozornění, budu se snažit rozšířit původní článek. S pozdravem Wikidu.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Wikidu (diskuse)

Kavalír King Charles španěl[editovat zdroj]

Dobrý den. Správně zdrojovaný článek má uváděny reference za všemi důležitými a potenciálně spornými větami, nikoliv pouze na konci odstavce. Poté může vzniknout oprávněné podezření nad tím, že k větám zdroj není. Jinak před tím, než revertujete, tak se vždy podívejte co revertujete. Do článku jste svou editací vrátila i překlep. Nakonec k uváděnému zdroji. Uvádět jako zdroj stránky chovatelské stanice či psa-jednotlivce, není vhodné, neb nejsou věrohodné. To máte asi nastejno, kdybyste jako zdroj používala třeba blog. Tam si taky může napsat kdo chce co chce. Na konci odkazované stránky však chovatel zmínil knihu z níž čerpal, která by již vhodná byla. Nemáte jí případně k dispozici, aby se článek přecitoval? Díky --Faigl.ladislav slovačiny 7. 2. 2013, 20:13 (UTC)

Dobrý den, takže mi chcete říct, že všude kde jste uvedl, že chybí zdroj tak tam všude mám zbytečně dávat odkaz na referenci? To mi přijde dost zbytečné a zabírání místa v referencích, aby se tam opakoval jeden odkaz 4x, nezlobte se, ale myslím, že je to drobnost,jsou tu i jiné články a ty mají mnohem větší nedostatky, třeba si najdete nějaký ve vašem oboru :). To ano, ale věřte mi, že toto je velmi důvěryhodné, je to osvědčená stanice, a velmi známá, takže kdyby nepsala pravdu, poškodila by své jméno. Překlep jsem opravila, děkuji za upozornění. V ruce jsem ji měla, ale už ji bohužel nemám.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Wikidu (diskuse)
Dobrý den, ano, přesně to Vám chci říct :) Zbytečné to není vůbec, naopak. Přispívá to ke kvalitě a kvalitní články české Wikipedie takto zdrojované bezpochyby jsou. Jinak odkaz by se v referencích nezobrazoval čtyřikrát. Pokud je užita stejná reference, jde použít referenci vícenásobnou (viz WP:Reference#Celkové zdroje a dílčí reference. Asi se budete divit, ale obecně patří články o psích plemenech mezi jedny z nejhorších na české Wikipedii. V posledních dnech jsem jich prošel zhruba polovinu a je to děs a bída, proto z nich odmazávám vysloveně zaujatá tvrzení a požaduji doložení některých informací. Nevím teď na jaký obor tak „jemně“ narážíte, ale vězte, že se ve světě kynologie pohybuji již dobrých dvacet let a kynologické zkušenosti mám. I kdyby tomu ale tak nebylo, tak problematický článek poznám. Možná, že skutečně o osvědčenou chovatelskou stanici jde, i tak jde ale o typově nevěrohodný zdroj. Navíc na chovatelské stanice by se z článků odkazovat nemělo, protože to je nepřípustná propagace. --Faigl.ladislav slovačiny 7. 2. 2013, 21:24 (UTC)
Je mi líto, ale odkazy na chovatelské stanice, ať už to byly refy nebo ne, jsem z článku odstranil. Taková propagace (ať již přímá či nepřímá) je nepřípustná. Nevracejte je proto. --Faigl.ladislav slovačiny 7. 2. 2013, 21:32 (UTC)

Četla jsem si co jste o sobě napsal na své stránce Wikipedisty, tak třeba si vzpomenete co je to za obor, poprosím Vás o doložení z čeho se může a nesmí odkazovat z článku, děkuji.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Wikidu (diskuse)

Rovněž tam mám uvedeno, čemu se na Wikipedii převážně věnuji, takže bylo těžko určit, co máte na mysli. Stav mnohých geografických článků je vskutku tristní, to je samozřejmě pravda. Nejde nicméně o mou primární (a asi ani sekundární) oblast působnosti na Wikipedii. Jinak tedy doporučuji k pročtení WP:Věrohodné zdroje a WP:Co Wikipedie není#Wikipedie není nástrojem propagace. Nezapomínejte se prosím podepisovat. Pokud budete mít další otázky, rád Vám je zodpovím. --Faigl.ladislav slovačiny 7. 2. 2013, 22:01 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:52 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:20 (CEST)