Přeskočit na obsah

Diskuse k Wikipedii:Diskuse o smazání/Šablona:Povodí Minije

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

To se může stát jen na českopedii, že autor šablon se dozví o proběhlém DoSu s výsledkem smazat zcela náhodně. Protestuji, zejména proti skutečnosti, že NIKDO neuznal ani za vhodné mne informovat. --Kusurija (diskuse) 16. 4. 2012, 18:42 (UTC)

Kdysi jsem založil diskusi ohledně informování autorů. Převážil názor, že informovat je slušnost, ale nikoliv povinnost. Můžete zkusit iniciovat změnu. --Tchoř (diskuse) 16. 4. 2012, 19:01 (UTC)
Divím se, že takový zkušený uživatel nemá "svoje" šablony mezi sledovanými a že se i přes zjevnou editační aktivitu ani nepodívá na poslední změny, kde visí seznam aktuálních diskusí o smazání... JAn (diskuse) 16. 4. 2012, 19:03 (UTC)
Divím se, že takový zkušený uživatel nemá špetky slušnosti informovat autora o tom, že mu něco hodlá smazat. Očividně ani argument, proč tak neučinil. --Martin Kotačka (diskuse) 16. 4. 2012, 20:42 (UTC)
Věřil byste, že mě to vůbec nenapadlo, že bych měl autora upozorňovat? Ano, možná je to slušnost, ale nenapadlo mne to. Ostatně, není problém na požádání obnovit na uživatelově podstránce, a kdokoliv může požádat o revizi hlasování. Táži se tedy: Mám Kusurijovi obnovit šablony v jeho uživatelských podstránkách? JAn (diskuse) 16. 4. 2012, 20:49 (UTC)
Velmi děkuji za návrh, ano, pokud můžete, obnovte mi je na mém pískovišti, ty šablony používám při svých editacích, usnadňují mi práci. Ještě jednou děkuji za galantní návrh. --Kusurija (diskuse) 17. 4. 2012, 08:36 (UTC)

Já se zase divím tomu, že byl DoS uzavřen před řádným limitem. Což je podivné hlavně v kontextu s tím, že tu jiné DoSy visí přezrálé už měsíc. Že by obava, že by ještě někdo mohl diskusi zvrátit ? Upozorňuju, že nejsem zastáncem této šablony a když bych napsal svůj názor, tak bych byl pro smazání. Pravidla pro uzavírání DoSů jsou však jasná a měl by je dodržovat každý uzavírající správce. --Jowe (diskuse) 16. 4. 2012, 20:22 (UTC)

Onehdá jsem ležel měsíc v nemocnici. Po návratu jsem se nestačil divit, co všechno bylo, - podle (trefné - sic!) terminologie Necyklopedie - "spraseno". Co naděláš, tehdy jsem opravdu neměl možnost se bránit ani sílu to nějak napravovat (neležel jsem totiž v té nemocnici jentak proniczanic). Parádní ukázka, jak si vážíte kolegů. Hlavně, že slušnost není povinnost, na českopedii je to skoro jeden z hlavních pilířů. Čest práci, soudruzi! --Kusurija (diskuse) 16. 4. 2012, 20:38 (UTC)
Odpověď Jowemu s editačním konfliktem: Tak to se omlouvám, vybíral jsem si k uzavření podle hlášení Zlobota a nevšiml si rozdílu mezi SELČ a UTC. Nicméně zrovna tento DoS vypadal poměrně jednoznačně, takže by tu šlo obhájit i předčasné uzavření.--Tchoř (diskuse) 16. 4. 2012, 20:40 (UTC)
Tak nemyslím si, že by to bylo jednoznačné, stačily jen dva názory pro ponechání a už to bylo vyrovnané. Ale to už je jedno, příště jen více pozornosti a raději se vrhnout na přezrálé DoSy. --Jowe (diskuse) 16. 4. 2012, 20:47 (UTC)
Nerozhoduje počat hlasů, ale váha argumentů. A vzhledem k tomu, že tam nebyl žádný pro zachování (pouze můj nápad, že by to šlo zjednodušit), nebylo co řešit. JAn (diskuse) 16. 4. 2012, 20:51 (UTC)
Ano, máš pravdu, stačil i jeden názor se silným argumentem a už to bylo minimálně vyrovnané. Proto nebyl žádný důvod k předčasnému uzavření, ten silný argument se mohl objevit minutu před uplynutím řádného limitu. --Jowe (diskuse) 16. 4. 2012, 20:54 (UTC)