Wikipedista:Polda18/Pískoviště/old

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Informace uvedené na této stránce nadále nejsou aktuální. Pro aktuální informace sledujte hlavní uživatelskou stránku a nové pískoviště.

Zde je seznam všech článků ve vývoji. Pokud úpravy skončí, je vyhodnocováno, zda půjdou na výsledné místo, nebo je třeba ještě něco upravit či celý článek překopat. Kladně vyřízené články jsou přesunuty na skutečné místo a místo upravovaného pískoviště je uveden odkaz na výsledek. Žádám vás, abyste obsah jednotlivých článků nekopírovali nebo nějak měnili. Děkuji…
Je otevřena diskuse k této podstránce. Zde je možné hlasování o článcích, které mají opustit uživatelský prostor. Zde je možné také podávat návrhy…

Seznam článků připravených k editaci[editovat | editovat zdroj]

Tady je seznam všech článků, které jsem si připravil k editaci. Některé z nich mohou být červené, ty ještě nemají inicializovaný obsah.

Seznam článků ve vývoji[editovat | editovat zdroj]

Tady je seznam článků, jejichž editace jsou rozpracované. Ty jsou jen modré a vedou na podstránky, kde sídlí editovaná verze článků.

  • Komondor – Doplnění zdrojů k článku Komondoren, využít překladu z anglické wiki a zdrojů na Internetu.
  • Web scraping – nový článek o technice extrakce dat z internetových stránek, překlad z enwiki.
  • Bohové Egypta – nový článek o americkém fantasy filmu (2016), překlad z enwiki.

Seznam článků dokončených[editovat | editovat zdroj]

Tady je seznam článků, které jsem dokončil. Jsou všechny modré, obsahují odkaz na výsledný článek v hlavním jmenném prostoru, případně další odkazy a wikireference.