Wikipedista:Murúg/Archiv

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Díky za příspěvky v hudební oblasti, pokud budete mít nějaké nejasnosti, přečte si nápovědu nebo se zeptejte. Petr K. 11:06, 16. 9. 2006 (UTC)


Obrázky beze zdroje[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu.

U uvedených obrázků je nedostatečně určen zdroj (nestačí pouze wikipedia.org je třeba uvést konkrétní stránku obrázku) a není určena licence obrázku. --Zp 15:25, 17. 9. 2006 (UTC)

Valknut[editovat | editovat zdroj]

Dovolím si upozornit, že na Commons lze také nalézt obrázky valknutu, např. Soubor:Valknut-Symbol-triquetra.svg. --Lukáš Mižoch 18:58, 17. 9. 2006 (UTC)

Obr. bez licence[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. Až budete doplňovat licenci, specifikujte také prosím podrobněji zdroj. Díky. Tlusťa 11:01, 19. 9. 2006 (UTC)

Imagevio[editovat | editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

©

Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout obrázky či jiné dílo chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosím, na Soubor:Gardar.jpg a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Připomínáme, že je nutno v popisu obrázku či jiného souboru jasně uvést jeho zdroj a licenci. Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce WikiProjektu Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obratťe se na diskusi WikiProjektu Licence souborů.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:Průvodce, Wikipedie:Váš první článek a Nápověda:Obrázky.

Díky za pochopení. Věříme, že potřebné údaje doplníte a přidáte do Wikipedie ještě další potřebné obrázky a soubory, u kterých již tyto údaje ihned uvedete.

Tlusťa 18:14, 27. 11. 2006 (UTC)

Pokud držitel práv povolil užití obrázku, je třeba aby toto povolení zaslal do OTRS. Díky za pochopení. Tlusťa 18:23, 27. 11. 2006 (UTC)
Obrázku dávám měsíc na potvrzení od držitele práv, které by mělo být zasláno do OTRS. Po této době s ním bude zacházeno jako s porušujícím práva. Díky za pochopení. Tlusťa 18:48, 27. 11. 2006 (UTC)

Mineralogické články[editovat | editovat zdroj]

Milý kolego, jsem rád, že někdo další píše o minerálech. V této části wikipedie vládne klid přímo geologický. Já se snažím o jednotný vzhled již napsaných článků a kategorizaci nerostů a na nové články mi (zatím) nezbývá čas. Chci Tě proto požádat, abys při psaní článků dodržoval jednotný styl, viz např. Smithsonit. Podívej se také do Kategorie:Systematická mineralogie. Časem chci založit wikiprojekt Mineralogie, kde se domluví další potřebná pravidla. Budeš-li se chtít připojit, jsi vítán.
--MiF 22:14, 5. 12. 2006 (UTC)

Metalový pahýl[editovat | editovat zdroj]

Jste si jistý, že má dobrý smysl mít speciální pahýl pro metal? To by stejně dobře mohl existovat pahýl pro každý hudební žánr (odhaduju to tak na 20 - 30) a začal by v tom být docela zmatek.

Já vím, že se těžko opouští něco, co člověk vytvoří a co ho stojí čas, ale nestačil by přece jen Pahýl - hudba {{Pahýl - hudba}} , případně Pahýl o kapele {{Pahýl - hudební skupina}} ?

S přáním hezkého dne Chrupoš 18:31, 26. 12. 2006 (UTC)

OK, Vaši odpověď beru a už do toho nebudu šťourat :o) Příště mi plz klidně odpovězte zde - pokud někomu do něčeho kybicuju na jeho diskuzní stránce, tak si jí dávám mezi sledované, takže o odpovědi se dozvím - ostatní to předpokládám dělají také tak.
Chrupoš 19:29, 26. 12. 2006 (UTC)

Článek 59000[editovat | editovat zdroj]

Zdar. Koukal jsem, že jsi založil Článek 59000. Ten jsem nejdřív přesunul do jmenného prostoru Wikipedie, tedy na Wikipedie:Článek 59000, protože podobné věci do hlavního jmenného prostoru nepatří. Potom jsem se s několika jinými Wikipedisty shodl, že vzhledem k tomu, že se to týká jen tebe, to přesuneme do podstránky tvé uživatelské stránky. Nyní to máš tedy v Wikipedista:Murúg/Článek 59000 (můžeš si to vložit na svou uživatelskou stránku pomocí {{/Článek 59000}}). --Japo ¿ 21:26, 10. 2. 2007 (UTC)

Alžír a Alžírsko + Tunis a Tunisko[editovat | editovat zdroj]

Zdravím kolego. Byl bych rád, kdybyste již nikdy neoznačoval dotyčné státy jako "Alžír" a "Tunis". Alžír stejně jako Tunis jsou totiž odjakživa jen hlavní města. Dotyčné státy se odjakživa nazývají Alžírsko. a Tunisko. Doufám, že si to pro příště budete pamatovat. Raději nesledujte bezmyšlenkovitě Nemocnici na kraji města, kde to označovali názvem hlavního města. --Kirk 21:55, 23. 2. 2007 (UTC)

OK, děkuji za upozornění a obnovení zeměpisných znalostí…budu na to dávat bacha:)) BTW Nemocnici na kraji města jsem nesledoval, nesleduju a sledovat nehodlám:)) Murúg 21:58, 23. 2. 2007 (UTC)

Křemencárník :o)[editovat | editovat zdroj]

všim sem si že jsi z křemencárny jako já....jenom pověz z jaký třídy :o)--TeEs 22:26, 23. 2. 2007 (UTC)

Já jsem z F4., takovej ten vlasatej fousatej :)) Koukni na naše stránky, najdeš mě tam pod Kdo Jsme jako SíťMistra:)) Sakra chlape ty jsi mi podle jména povědoměj, hoď mi odkaz na třídní stránky nebo na mejl nějakou fotku, ať vim s kým mám tu čest:))Murúg 22:43, 23. 2. 2007 (UTC)

koukni sem: http://www.ca-mssch.wz.cz/soukup.php, já sem taky z efka, jenom o dva ročníky níž... až uslyšiš někoho na chodbě koktat, sem to já :oD --TeEs 19:26, 24. 2. 2007 (UTC)

Ahenobarbus[editovat | editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Ahenobarbus. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Aktron (d|p) 21:05, 4. 3. 2007 (UTC)

Tahle poznámka mě utvrdila v tom, že jsem to měl rovnou začlenit do článku o Nerovi a z Ahenobarba udělat rovnou přesměrování…Mě se jenom nelíbilo, že je chudák Brutus v té kategorie cognomena sám:)))Murúg 17:22, 5. 3. 2007 (UTC)

Slovanské runy[editovat | editovat zdroj]

Vámi založený článek o slovanských runách je zpochybněn, podívejte se, prosím, na Diskuse:Slovanské runy. --Luděk 19:23, 25. 5. 2007 (UTC)


Dobrý den, jste-li autorem u obrázku k "Vendickým runám", můžete, prosím, uvést zdroje, z nichž jste čerpal při jeho tvorbě? Nejlépe do diskuze k článku, případně do mojí diskuze. Také si, prosím, prohlédněte můj návrh na nápravu Vašeho článku. Děkuji. --Petusek 2. 5. 2010, 21:41 (UTC)

Porthosův jazýček[editovat | editovat zdroj]

Vámi ohlášená chyba není způsobena absencí funkce robota, ale chybným [zadáním úlohy]. Dle zadání měly být odkazy směřující na jiné články již odstraněny a takto byla úloha zadána Porthosovi. Děkuji Vám za opravu odkazu. --Zirland 10:53, 18. 11. 2007 (UTC)

Díky za vysvětlení:))--Murúg 15:05, 18. 11. 2007 (UTC)

Ador Dorath, Adon Nin Edeleth Ador Dorath[editovat | editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Adon Nin Edeleth Ador Dorath. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Děkuji Vám za informace v článku Adon Nin Edeleth Ador Dorath. Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit.

Děkuji Vám za informace v článku Ador Dorath. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Děkuji Vám za informace v článku Ador Dorath. Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Jklamo 13. 6. 2009, 19:44 (UTC)

Usurpation (en.wiki)[editovat | editovat zdroj]

Hi, did you leave this request on en.wiki to usurp Murúg? Please leave a reply here or on my talk page with your account to confirm! Thanks, Bibliomaniac15 21. 11. 2011, 00:09 (UTC)

Hi, yes, it was me. Thank for responding so quickly. --Murúg 21. 11. 2011, 00:16 (UTC)