Wikipedie:Wikizpravodaj MU/2014-12

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Prosinec 2014 (č. 0)[editovat | editovat zdroj]

Vítejte! Otevřeli jste nulté, pokusné číslo Wikizpravodaje Masarykovy univerzity – měsíčníku, který se snaží podávat přehled o prezentaci témat souvisejících s Masarykovou univerzitou na Wikipedii a souvisejících projektech a monitorovat a podporovat aktivity směřující k jejímu zkvalitňování a aktivity zaměřené na tvorbu a šíření svobodných znalostí v Brně vůbec.

Vydavatelem Wikizpravodaje Masarykovy univerzity je Spolek absolventů a přátel MU.

Toto nulté číslo zachycuje dění v měsíci prosinci 2014. Protože bylo vytvořeno s delším časovým odstupem, mohou prezentované statistiky obsahovat určité nepřesnosti. Redaktorem zpravodaje je Marek Blahuš, wikipedista a člen výboru Spolku absolventů a přátel Masarykovy univerzity, který zpravodaj vydává. Komentáře a zpětnou vazbu uvítáme na stálé diskuzní stránce zpravodaje nebo jakýmkoliv jiným vhodným kanálem.

Obsah čísla[editovat | editovat zdroj]

Odběr zpravodaje[editovat | editovat zdroj]

Zpravodaj vychází vždy sedmý den v měsíci. Příští číslo, zachycující dění v lednu, vyjde 7. 2. 2015. Toto číslo vyšlo 1. 2. 2015.

Registrovaní uživatelé Wikipedie si mohou kliknutím na tlačítko nahoře přidat hlavní stránku zpravodaje mezi sledované. Upozornění na nová čísla je možno odebírat také e-mailem – zájemci ať se hlásí na adrese wikizpravodajblahus.cz.