Diskuse s wikipedistou:Vojmil

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 měsíci od uživatele Janbery v tématu „Nově otevřený Wikiklub v Brně

--Japo ¿ 20:02, 31. 1. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Harappská kultura. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Onovy 10:11, 1. 2. 2007 (UTC)

Logistika[editovat zdroj]

Chyby připouštím. Každou opravu mého článku samozřejmě vidím rád; i já jsem omylný a spletu se - co se logistiky týče, tak jsem to psal před dávnou dobou (taky jsem vystudoval obor Provoz a ekonomika dopravy, učila nás logistiku ale jedna slovenka a moc to neuměla). Nemohl jsem odpovědět dříve; text byl napsaný v archivu a ne v diskuzní stránce takže jsem ho velmi snadno přehlídl. --Aktron (d|p) 11:28, 9. 2. 2007 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Gičin Funakoši, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Pazuzu 18:52, 31. 5. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Clamor. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Elm 16:13, 5. 4. 2008 (UTC)

Šablona SMAZAT[editovat zdroj]

Je to jednoduché, na Wikipedii všechny šablony uvozujeme a končíme dvojitými složenými závorkami {{příklad}}, čili dvě levé složené, text "smazat" a dvě pravé složené závorky ** S pozdravem --MiroslavJosef 18:15, 5. 4. 2008 (UTC)

Interwiki[editovat zdroj]

Zdravím. Děkuji za všechny vytvořené články. Chci Vás však poprosit o přidávání „odkazů interwiki“, tedy mezijazykových odkazů na Wikipedie v ostatních jazycích. Mají syntaxi [[kód jazyka:Název článku v daném jazyce]], umístěny bývají ve spodní části zdrojového kódu článku, po uložení se zobrazí v navigačním panelu při levém okraji pod ostatními panely. Vizte příklad jak by měly vypadat.

  1. Je třeba vyhledat identické heslo v angličtině nebo jiném jazyce a tento kód okopírovat ze spodní části tamního článku. Právě tento krok vyžaduje člověka, není automatizovaný.
  2. Mezi takto získané odkazy připište [[en:název v onom jazyce]], protože v cizojazyčné verzi pochopitelně není odkaz na původní článek. Umístěte ho na správné místo v abecedním pořadí podle kódů jazyků.
  3. Srovnané odkazy uložte do českého článku.
  4. Odkaz na český článek v této formě dopište na správné místo do článku anglického.

O rozšíření do dalších jazykových verzí se už obvykle postarají roboti. Vaše články budou o krok blíže dokonalosti. Díky. --Elm 11:19, 6. 4. 2008 (UTC)

Ahoj. Články o vládách prosím nezakládej na německém názvu, ale na názvu, který je standardně používán na české Wikipedii – Vláda Edgara Savisaara, případně, pokud bylo vlád více, První vláda Tiita Vähiho. Rovněž jsem vytvořil samostatnou kategorii Kategorie:Vlády Estonska a také by bylo fajn, kdyby jsi psal úvod ve formě věty, jako třeba zde. Díky. --Harold 7. 12. 2010, 22:17 (UTC)

Seznamy ministrů[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za vytváření prospěšných seznamů, jen bych chtěl poprosit, abyste příště psal měsíce s malým počátečním písmenem. Vím, že si to člověk při přebírání cizích zdrojů nemusí uvědomit (tam se nezřídka píší písmena velká), ale takovéhle opravy dlouhých seznamů jsou jednoduše zbytečná práce. Přeji pěkný zbytek dne a ještě jednou děkuji. Jirka O. 10. 12. 2010, 11:42 (UTC)

ok, beru na vědomý, taky pěkný den --Vojmil 10. 12. 2010, 11:44 (UTC)

Ahoj, mrkni sem, máš tam pár připomínek k podobě šablony o ministrech zahraničí. --Faigl.ladislav slovačiny 10. 12. 2010, 18:39 (UTC)
Ahoj. Šablonu, na kterou jsem tě upozornil, se nepoužívá tak, jak jsi ji začal používat. Do článků se vkládá pouze následující: {{Téma Evropy|Seznam ministrů zahraničních věcí}}. V jednotlivých článcích to napravím a celou původní šablonu smažu. Jinak analogicky u ostatních kontinentů nahraď místo "Evropy" -> "Asie", "Afriky", "Ameriky". --Faigl.ladislav slovačiny 10. 12. 2010, 21:00 (UTC)
Ok, díky moc. Hold chybami se člověk učí.--Vojmil 10. 12. 2010, 21:02 (UTC)
Jsem rád za pozitivní přístup. Podívej do jednotlivých článků, jak je šablona vložená a jak se chová. Kdyby byla nějaká otázka, klidně se ptej. Pěkný den --Faigl.ladislav slovačiny 10. 12. 2010, 21:33 (UTC)

Volební období[editovat zdroj]

Sousloví "volební období" se v češtině píše s malým písmenem - nejde o žádný vlastní název. MiroslavJosef 12. 12. 2010, 18:18 (UTC)

díky, beru na vědomí --Vojmil 12. 12. 2010, 18:23 (UTC)

Fotografie Moravský Žižkov[editovat zdroj]

Ahoj, všiml jsem si, že jsi z Moravského Žižkova. To je jedna z mála obcí v Jihomoravském kraji, ke které dosud na Wikipedii není ani jedna fotografie – v celém kraji už takových obcí a jejich částí zbývá dofotografovat jen 76, aby byl jako první z krajů České republiky kompletně profotografovaný. Ukazují to seznam a mapa, které udržuji společně s několika dalšími brněnskými wikipedisty, s nimiž také občas vyrazíme do terénu dosud chybějící místa fotografovat.

V okolí Moravského Žižkova už ale všechno jinak vyfotografováno je, takže je méně pravděpodobné, že se tam někdo např. z Brna speciálně vydá. Proto bych se rád dotázal tebe, jestli jakožto místní rodák nemáš nějakou vlastní fotografii obce (klidně stačí i jen jedna a nemusí být ani úplně aktuální), kterou bys mohl přes odkaz „Načíst soubor“ tady na Wikipedii v levém menu nahrát do úložiště Wikimedia Commons a našemu snažení tak přispět. Fotografie by se pak samozřejmě vložila i přímo do článku Moravský Žižkov, kde jsou dosud jen znak a prapor.

S pozdravem --Blahma (diskuse) 28. 5. 2016, 22:48 (CEST)Odpovědět

Nově otevřený Wikiklub v Brně[editovat zdroj]

Pozvání rozeslal --janbery (diskuse) 12. 9. 2023, 15:44 (CEST)Odpovědět