Diskuse s wikipedistou:Vadeka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Nadvšenec v tématu „Pellonpekko

Tedy vítejte ve Wikipedii! Jelikož jste se už celkem „rozjel“, nemyslím, že je potřeba nějak sáhodlouze vyprávět, proto jenom podotknu, že některé informace se můžete dozvědět na stránkách nápovědy. A věřím, že encyklopedický styl (do kterého měla původní verze finštiny poměrně daleko :o) ) si brzy osvojíte. ;-)

--Mormegil 16:15, 10. 3. 2005 (UTC)

P. S. Pokud se budete chtít v diskusi podepsat jako já, použijte čtyři vlnovky: ~~~~.

Díky. Snad jen, že někde mělo být varování, že Wikipedie je návyková. Jediné štěstí, že nemám doma internet :) Takže ještě jednou díky a brzy doženeme angličtinu v počtu článků, ne!!!
Vadeka 16:30, 10. 3. 2005 (UTC)

No, máme tu alespoň Wikipedie:Jste wikipediholik? :o) --Mormegil 16:56, 10. 3. 2005 (UTC)

Wikisraz[editovat zdroj]

Nazdar! Jseš ještě v Otaniemi? O víkendu asi (na 50 %, upřesní se během týdne) pojedu do Espoo, můžeme zkusit zajít v sobotu do nějaké knajpy na správný wikisraz. Napiš mi email. Dík. --Miraceti 18:12, 15. 10. 2006 (UTC)

Žádost o překlad[editovat zdroj]

Zdravím. Mohl bych vás požádat o překlad tohoto citátu pro článek Zimní válka? Citace z Sodan lehdet, 5. ročník, 2001. Originální citát ve finštině: Kansa taistelee nyt vapautensa puolesta. Rintamalla taistelevat rinta rinnan niin työnantajat kuin työntekijät. Uskoni on, että ne verisiteet, jotka rintamalla solmitaan, tulevat myös lujittamaan ystävällisiä suhteita eri yhteiskuntapiirien välillä rintaman takana. Děkuji.--Vbhubeny 9. 3. 2011, 16:48 (UTC)

Mikontalo[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Mikontalo. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --2A00:1028:83B8:3696:1871:8815:2F77:2894 13. 12. 2015, 14:22 (CET)Odpovědět

Pellonpekko[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Pellonpekko. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Nadvšenec (diskuse) 10. 3. 2016, 19:06 (CEST)Odpovědět