Diskuse s wikipedistou:Tomidak

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Litevské království. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 16. 10. 2011, 19:03 (UTC)

The Expendables 2[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku The Expendables 2. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold 6. 11. 2011, 10:12 (UTC)

Finské království[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Finské království. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --M97uzivatel 18. 11. 2011, 15:28 (UTC)

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení.--Harold 19. 11. 2011, 09:29 (UTC)

Prosím, věnujte pozornost předchozímu upozornění, že máte – namísto častého ukládání stránky – používat tlačítko Ukázat náhled. Neberte to na lehkou váhu. Důvody, proč se má tlačítko používat, máte uvedeny výše. Věřím, že pochopíte důležitost používání tohoto tlačítka. Děkuji za pochopení.--Harold 19. 11. 2011, 09:39 (UTC)

Expendables: Postradatelní[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

---- ☃ Draffix 19. 11. 2011, 10:40 (UTC)

Vítám Vás na české Wikipedii. Chcete-li si editaci pouze vyzkoušet, pak prosím jen na pískovišti, které je k tomu určeno. Děkuji za pochopení. Dobrý den, Váš příspěvek musel být smazán či odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a tudíž pro Wikipedii nevhodný. Pokud chcete přispívat, zkuste to jinak; podívejte se na nápovědu, jak vytvořit stránku či jak ji editovat. Díky za pochopení. --Kolomaznik 19. 11. 2011, 12:28 (UTC)

Velkovévodství poznaňské[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Velkovévodství poznaňské. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ---- ☃ Draffix 19. 11. 2011, 14:42 (UTC)

Vadné editace[editovat zdroj]

Prosím nepokračujte ve vadných editacích uvádějích nesprávné údaje. Je to považováno za wp:vandalismus. --Wikipedista:BobM d|p 19. 11. 2011, 16:15 (UTC)

Svobodné město Krakov[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Svobodné město Krakov. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ---- ☃ Draffix 20. 11. 2011, 15:21 (UTC)

Rumunské knížectví[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Rumunské knížectví. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ---- ☃ Draffix 20. 11. 2011, 15:25 (UTC)

Egyptské chedivství[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Egyptské chedivství. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --M97uzivatel 20. 11. 2011, 16:24 (UTC)

Egyptský sultanát[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Egyptský sultanát. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Kacir 20. 11. 2011, 17:04 (UTC)

Španělský stát[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Španělský stát. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Kacir 20. 11. 2011, 17:04 (UTC)

Jak zakládat články[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že přispíváte do Wikipedie. Bohužel forma Vámi založených článků nesplňuje zatím zdejší požadavky. Zkuste si před další aktivitou projít rady, viz Nápověda:Obsah, zejména pak Wikipedie:Průvodce. Je také dobré uvádět věrohodné zdroje, ze kterých jste čerpal, viz WP:OV. Děkuji za pochopení.--Kacir 20. 11. 2011, 17:04 (UTC)

Říšský komisariát Ukrajina[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Říšský komisariát Ukrajina. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. Není uvedeno odkud čerpáte, chybí základní úpravy v rámci Wikipedie (vnitřní odkazy, kategorie, mezijazykové odkazy), článek je poněkud zmatený. Dávejte si prosím také pozor na pravopis. Je tam víc hrubých chyb než vět. --Postrach 21. 11. 2011, 15:36 (UTC)

Experimenty[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. ---- ☃ Draffix 21. 11. 2011, 19:19 (UTC)

Ober Ost[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Ober Ost. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ---- ☃ Draffix 22. 11. 2011, 10:15 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Jvs 22. 11. 2011, 14:33 (UTC)


Francouzská unie[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Francouzská unie. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --M97uzivatel 22. 11. 2011, 16:09 (UTC)

Vietnamský stát[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Vietnamský stát. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ---- ☃ Draffix 22. 11. 2011, 17:01 (UTC)

Republika Jižní Vietnam[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Republika Jižní Vietnam. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ---- ☃ Draffix 22. 11. 2011, 20:08 (UTC)

Dobrý den, zastavte prosím zakládání článků ve formě, kterou používáte! Všechny články, které jste založil za poslední 3 dny, jsou označeny urgentní šablonou a bez další úpravy budou smazány. Psal jsem Vám, kde si lze pročíst návod na formu a obsah článku, aby nemusel být smazán.

Na zdejší příspěvky nereagujete, pokračujete zatím ve zbytečné práci a neúměrně zatěžujete komunitu. Doufám, že Vaši činnost upravíte, aby mohly články na wikipedii zůstat, stejně tak, že současná aktivita (článků s nutností urgentní šablony) nebude dlouhodobá. Bylo by vhodné, abyste zde reagoval jako potvrzení, že příspěvky čtete. Pokud Vám není cokoli jasné, zeptejte se, wikipedisté rádi dotazy odpoví. Zdraví.--Kacir 22. 11. 2011, 20:20 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Obsazení Sudet (1918). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wikipedista:BobM d|p 23. 11. 2011, 16:00 (UTC)

Povstání Karpatské Siče‎[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Povstání Karpatské Siče‎. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. Jirka O. 23. 11. 2011, 16:21 (UTC)

Typografie[editovat zdroj]

Prosím, abyste nezapomínal, že za tečkou, čárkou a dvojtečkou se píše mezera, tedy až na příslušné výjimky. Slaigo 24. 11. 2011, 08:54 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Generální guvernorát Černá Hora. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. — Draceane diskuse 25. 11. 2011, 17:38 (UTC)

Stejně tak i u článků Generální guvernorát Srbsko a Generální guvernorát Belgie

Pozor! Jak zakládat články 2[editovat zdroj]

Dobrý den, bohužel na připomínky a rady nereagujete, nepročetl jste si je a z dalších příspěvků na Vaší diskusi je patrné, že pokračujete ve stejném stylu, tedy zakládání článků, které musí být opatřeny urgentní šablonou, která vede k jejich smazání (již případy Československá republika (1948-1960), The Expendables 2) a zátěži komunity.

Proto věnujte prosím pozornost následujícímu textu! Upozorňuji, že v případě pokračování zakládání článků stejným stylem, byste mohl být zablokován, přínos pro projekt je zatím minimální a každá Vaše editace musí být zkontrolována jiným wikipedistou.

  1. Podívejte se, jakým stylem je článek formátován: např. článek Benátská republika (otevřete si editační okno článku)
    důležité k prostudování: Wikipedie:Vzhled a styl, Wikipedie:Encyklopedický styl, Wikipedie:Průvodce (odkazy) (zejména Vnitřní odkazy!)
  2. Články kategorizujte (Wikipedie:Kategorizace
    Informace proč kategorizovat získáte otevřením této šablony {{Kategorizujte}}
  3. Vždy uvádějte zdroje ze kterých jste čerpal. Wikipedie stojí pouze na ověřitelných věrohodných zdrojích, již jinde publikovaných > neověřitelné informace a vlastní výzkum je zakázán.
  4. Nerozumíte-li něčemu, nebojte se zeptat! Zkušenější wikipedisté Vám rádi odpoví a pomohou.
Než založíte další nezformátovaný článek, pokuste se upravit alespoň poslední tři Vámi založené články do podoby, aby mohla být odstraněna urgentní šablona:

Berte tento příspěvek jako důrazné varování před Vaší další činností, která je vítaná, ale prosím, aby byla činěna v rámci zdejších zvyklostí, viz také Čaté chyby Zdraví, --Kacir 26. 11. 2011, 00:31 (UTC)

Hromadné editace[editovat zdroj]

Dobrý den, přestaňte prosím provádět v článcích místy neuvážené změny a věnujte se podle pokynů úpravám těch, které jste založil a které nesplňují požadavky na encyklopedické heslo. Pokud ani tentokrát nebudete reagovat, požádám správce, aby vás zablokovali. Díky za pochopení. Jirka O. 26. 11. 2011, 12:26 (UTC)

Typografie #2[editovat zdroj]

Prosím, abyste nezapomínal, že za tečkou, čárkou a dvojtečkou se píše mezera, tedy až na příslušné výjimky. Dále by to chtělo poněkud procvičit pravopis, zejména shodu podmětu s přísudkem. Slaigo 26. 11. 2011, 13:05 (UTC)

První krátké zablokování = první (ale možná i poslední) varování[editovat zdroj]

Wikipedie je kolektivní projekt. Je nutné komunikovat a na některé editace si i předem přečíst nápovědu.

Děkuji za pochopení. --Gumruch 26. 11. 2011, 17:09 (UTC)

Shrnutí editace²[editovat zdroj]

Prosím, věnujte pozornost výše uvedenému upozornění, že před uložením úprav máte vyplňovat shrnutí editace. Neberte to, prosím, na lehkou váhu. Mj. jde i o ohleduplnost vůči lidem, kteří sledují poslední změny nebo budou někdy muset něco hledat v historii (jednotlivých verzích) článků. Věřím, že pochopíte, že je opravdu nanejvýš vhodné a žádoucí shrnutí editace vyplňovat. Děkuji za pochopení. --Gumruch 26. 11. 2011, 22:04 (UTC)

Druhé již delší zablokování[editovat zdroj]

Dobrý den, dokud nebudete používat tlačítko náhled a nebudete reagovat na Vaší diskuzní stránce a i nadále budete poškozovat Wikipedii, budeme muset zakročit ještě vážněji. Věříme však že se rozumně domluvíme a nebude třeba vážnějšího zákroku. Jako první krok spolupráce považujeme reakce, resp. odpovědi v podobě domluvy. Přeji příjemný den. ---- ☃ Draffix 27. 11. 2011, 10:12 (UTC)

Československá republika (1948-1960)[editovat zdroj]

Článek jsem smazal, protože byl Vámi zkopírován z článku Komunistický režim v Československu, a to z následujících důvodů:

  • neuvedením zdroje porušujete autorská práva všech přispěvatelů původního článku
  • jde de facto o duplicitu, nejlepší by asi bylo navrhnout na diskusní stránce původního článku, že se chystáte některé pasáže osamostatnit a po diskusi je (se správným uvedením zdroje) přesunout, tj. v původním článku zredukovat text a použít šablonu {{Podrobně}}
  • přesunem jste poškodil formátování, odstranil odkazy i reference

Pokud nebudete reagovat na uvedené rady a budete editovat partyzánsky, byli bychom nuceni Vás opět blokovat, přičemž by bylo jen otázkou času, kdy by přišel trvalý blok. --Gumruch 30. 11. 2011, 17:06 (UTC)

Řecký stát[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Řecký stát. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. Jirka O. 2. 12. 2011, 18:16 (UTC)

Zbytečné upozornění na Derg[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Derg. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. fext 3. 12. 2011, 10:11 (UTC)

Tentokrát na týden, ze stále stejných důvodů. Nechcete začít spolupracovat? --Tlusťa 6. 12. 2011, 14:30 (UTC)

Používejte prosím tlačítko Ukázat náhled[editovat zdroj]

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí editace stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. S přáním pěkného dne --Mercy 13. 12. 2011, 15:38 (UTC)

Dobrý den, vzhledem k tomu, že dlouhodobě ignorujete veškeré výzvy na své diskusní stránce a že opakovaně do článků vkládáte nesmysly, zablokoval jsem vám možnost editace Wikipedie na dva týdny - tedy dvojnásobek předchozího bloku. Věřím, že se do příště poučíte a že zanecháte problematického jednání. Díky za pochopení. S pozdravem --Mercy 14. 12. 2011, 09:50 (UTC)

Státní zřízení[editovat zdroj]

Loutkový stát není státní zřízení!! Je to např. království, republika etc. Sice pochybuju, že si to přečetete, ale musím Vás upozornit, že Vaše počínání už zavání vandalismem a tudíž budu všechno revertovat. fext 8. 1. 2012, 15:21 (UTC)

Poslední doporučení[editovat zdroj]

Tomidaku, prosím Vás, zkuste se nad sebou zamyslet a začněte s komunitou diskutovat. Nepředpokládám, že byste nevěděl, že můžete editovat i tuhle svou (stejně jako cizí) diskuzní stránku. Když Vám někdo něco napíše, když je třeba vydiskutovat, jestli jsou Vaše editace v pořádku, je třeba na vložené příspěvky zareagovat (stejně jako u článků je nahoře záložka „Editovat“). Wikipedie je kolektivní práce, není možné tady razit stále svou zcela a naprosto bez ohledu na ostatní. Pokud byste chtěl pokračovat v dosavadní praxi, tak si raději založte vlastní encyklopedii, protože jinak Vás budeme blokovat prostě pořád a Vaše příspěvky už jen z principu mazat. Byla by to tedy nejen úplně zbytečná práce, ale z Vaší strany taky ztracený čas. Zkuste o tom popřemýšlet. S pozdravem, fext 16. 3. 2012, 17:23 (UTC)

Rakouský stát[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Rakouský stát. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --194.213.41.2 3. 10. 2012, 15:05 (UTC)

Článek jsem poněkud rozšířil, ale nebojte se ho rozpracovávat dál, je to zatím jen pahýl. --194.213.41.2 3. 10. 2012, 15:54 (UTC)