Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Sadra~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele Nadvšenec v tématu „Slepá forma

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! -- Mercy (|) 8. 11. 2008, 11:09 (UTC)

Dobrý den, článek jsem Vám přesunul na správný název bez apostrofů. Vizte Slepá forma. Díky za pochopení. S pozdravem -- Mercy (|) 8. 11. 2008, 11:25 (UTC)

Kombinovaná forma[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Kombinovaná forma. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Sumivec 8. 11. 2008, 11:35 (UTC)

Klínová forma[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Klínová forma. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 8. 11. 2008, 11:57 (UTC)


K formam obecne, napred musite vysvetlit o co vlastne jde, aby to nebyl subpahyl, o cem mluvite, predpokladam ze nemyslite silikonovou formu na babovku, ale o cem mluvite, jsem nepochopil, proto prozatim vracim subpahyly, musite napsat v cem se to pouziva, proste aby i nedotceny ctenar vedel o cem je rec. Diky --Vrba 8. 11. 2008, 13:43 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:48 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:14 (CEST)

Slepá forma[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Slepá forma. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Nadvšenec (diskuse) 20. 7. 2017, 14:18 (CET)Odpovědět