Diskuse s wikipedistou:Petr.hlavacek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za informace v článku Libor Witassek. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Ragimiri 19. 10. 2010, 18:54 (UTC)

Čemu na textu: „Neodstraňujte prosím tuto šablonu, pokud významnost nebyla jasně doložena nezávislými a důvěryhodnými zdroji. Její odstranění raději nechejte na jiném uživateli, pokud jste článek založili. O článku můžete diskutovat na Diskuse:Libor Witassek.“ nerozumíte? --Ragimiri 20. 10. 2010, 08:57 (UTC)

Dobrý den, měl jsem za to, že když dodám Nezávislé netriviální zdroje (kterých jsem dodal více než požadované 2), je možné tento komentář smazat. Omlouvám se. Tyto zdroje tedy nejsou požadované za netriviální?

Vaše zdroje obsahují pouze zmínku o dané osobě, nevěnují se však přímo tomuto člověku. --Ragimiri 20. 10. 2010, 10:54 (UTC)

Libor Witassek[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Libor Witassek. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Tlusťa 10. 4. 2012, 08:41 (UTC)

Lean leadership[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Lean leadership. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Midi7 (diskuse) 10. 4. 2012, 17:38 (UTC)

Libor Witassek (2)[editovat zdroj]

Dobrý den, nezakládejte opakovaně článek Libor Witassek bez uvedených netriviálních a nezávislých zdrojů, které by dokládaly encyklopedickou významnost osoby. Děkuji. --Harold (diskuse) 11. 9. 2012, 08:04 (UTC)

Dobrý den, doložil jsem dle mého netriviální a nezávislé zdroje, které jsou v daleko větším rozsahu než v jiných článcích zde na wikipedii. Který z odkazů které jsem uvedl nejsou netriviální či nezávislé? předchozí článek je doplněn o ocenění, které p. Witassek obdržel. Například s článkem o p. Jančurovi se mnou dodané odkazy nedají vůbec srovnat. nebo je problém jinde? --Petr.hlavacek (diskuse) 11. 9. 2012, 10:54 (UTC)

Já se zeptám spíš naopak, který z uvedených zdrojů Vy považujete na netriviální a nezávislý (zároveň)? Když to proberu: sekce Externí odkazy obsahovala několik odkazů na firmy, osobní profily na Facebooku a na LinkedIn, osobní blog, záznam v nějakém seznamu poradců, odkaz na pořad Ekonomika + v ČT (nejde mi teď otevřít, ale podle názvu Vyplatí se studovat MBA? to s velkou pravděpodobností nebude netrivální zdroj), nefunkční odkaz na E15.cz a odkaz na jeden článek Libora Witasska na iHNed.cz. Přímo v textu se nacházely dva odkazy na firmy, jeden odkaz na CzechInvest a odkaz na soutěž. Ocenění většinou nedokládají encyklopedickou významnost, pokud sama nejsou encyklopedicky významná. Jméno Libor Witassek se navíc nachází pouze na jediné stránce ze tří odkazovaných. Publikační činnosti nedokládá encyklopedickou významnost. Jestli si myslíte, že Radim Jančura je osoba encyklopedicky nevýznamná, pak můžete zpochybnit významnost šablonou {{významnost}} nebo navrhnout článek na smazání. --Harold (diskuse) 18. 9. 2012, 12:02 (UTC)