Diskuse s wikipedistou:Milan.reptile

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Horst v tématu „Milan Rynt

Ivan Sedliský (2)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Ivan Sedliský. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --DobyvatelCZ (diskuse) 28. 2. 2013, 12:15 (UTC)

Diskuze[editovat zdroj]

Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na ikonku Podpis a datum v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení. --DobyvatelCZ (diskuse) 28. 2. 2013, 12:15 (UTC)

Přivítání[editovat zdroj]

Jvs 28. 2. 2013, 12:15 (UTC)

Významnost - Ivan Sedliský[editovat zdroj]

Hezký den, prosím, neodstraňujte z článku urgentní šablonu (např. {{významnost}}), dokud článek patřičně nevylepšíte. Šablona slouží k označení článku, který prozatím nesplňuje podmínky významnosti. Děkuji za pochopení. --DobyvatelCZ (diskuse) 28. 2. 2013, 12:27 (UTC)

Shrnutí[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --DobyvatelCZ (diskuse) 28. 2. 2013, 13:06 (UTC)

Ivan Sedliský[editovat zdroj]

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Prosím, věnujte pozornost výše uvedenému upozornění, že před uložením úprav máte vyplňovat shrnutí editace. Neberte to, prosím, na lehkou váhu. Mj. jde i o ohleduplnost vůči lidem, kteří sledují poslední změny nebo budou někdy muset něco hledat v historii (jednotlivých verzích) článků. Věřím, že pochopíte, že je opravdu nanejvýš vhodné a žádoucí shrnutí editace vyplňovat. Děkuji za pochopení. --DobyvatelCZ (diskuse) 28. 2. 2013, 17:33 (UTC)

Milan Rynt[editovat zdroj]

Ahoj, obrazký se davaj věčinou dolu, pod text a infoboxy. Lip to pak vypadá.--Тома646 (diskuse) 13. 2. 2014, 11:36 (UTC)

ďubkatec pohárovitý[editovat zdroj]

Dobrý den, musím Vás upozornit na následující chybu: článek ďubkatec pohárovitý je špatně nazván, správný název je ďubkatec pohárkovitý a článek o tomto druhu hub již existuje. Prosím Vás o přepracování článku ďubkatec pohárovitý a přenos údajů z tohoto článku do správného článku. --77.236.222.13 30. 4. 2015, 09:46 (CEST)Odpovědět

Milan Rynt[editovat zdroj]

Smazání stránky je možné pouze na základě Wikipedie:Diskuse o smazání, jiný postup není možný. Upozorňuji také, že zejména neodůvodněné mazání je považováno za vandalismus.--Horst (diskuse) 17. 6. 2015, 13:31 (CEST)Odpovědět