Diskuse s wikipedistou:Jiri.truc

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Inekon group. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem fext 20. 3. 2012, 17:06 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Inekon systems. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem fext 20. 3. 2012, 17:06 (UTC)

Business Navigation Systems[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni, jako se to stalo v článku Business Navigation Systems. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení.--Kacir 20. 3. 2012, 17:39 (UTC)


Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--M97uzivatel (diskuse) 20. 3. 2012, 17:41 (UTC)

Co je prosím špatně? -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) ‎Jiri.truc (diskuse)

Přečtěte si prosím shora uvedené, příp. článek Wikipedie je encyklopedie (sekci „Wikipedie není místem pro reklamu“). S pozdravem, fext 20. 3. 2012, 17:52 (UTC)
Dobrý den, doplním, že je nutné text formulovat nezaujatě bez propagace (nabídky produktů) a především dodat alespoň dva zdroje dokládající encyklopedickou významnost subjektu článku.--Kacir 20. 3. 2012, 18:05 (UTC)

Takto to může být? Děkuji -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) ‎Jiri.truc (diskuse)

Pokud jde o články Inekon group a Inekon systems, jsou tam sice odkazy, ale ne přímo na zdroje, které odkazují na tyto články. Třeba u Inekon group by bylo lepší dodat přímo takovýto odkaz. A musí jich být více.
Mimochodem, není správný název spíše Inekon Group? fext 20. 3. 2012, 20:29 (UTC)
Díval jsem se do obchodního rejstříku a jsou tam dvě společnosti:
  • INEKON SYSTEMS s.r.o.
  • INEKON GROUP, a.s.
Je to ono? V úvodu by tedy měly být názvy velkým písmem, včetně dodatku k obchodní firmě. Název, pod kterým je článek veden by měl být v malých písmenech. Pokud by tedy správný název byl Inekon Group, stačí říct, článek bez ztráty obsahu přesunu. fext 20. 3. 2012, 20:56 (UTC)

Ano je to ono, děkuji. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) ‎Jiri.truc (diskuse)

Už se o to postaral kolega Harold :-) fext 20. 3. 2012, 21:08 (UTC)

Děkuji, je možné aby prošlo: Business Navigation Systems? který jsem psal. Jako součást Bussiness Intelligence. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) ‎Jiri.truc (diskuse)

Pokud také přímo k tomuto produktu budou alespoň dva nezávislé (neodvislé od holdingu Inekon) a netriviální (dostatečně významné) zdroje (viz zde), pak ano.
Na diskuzích se prosím podepisujte. Uděláte to nejjednodušeji kliknutím na symbol tužky v horní liště editačního okna. Udělá to 4 vlnovky a po uložení Váš podpis. fext 20. 3. 2012, 21:27 (UTC)

Takto by BNS šlo? Děkuji --Jiri.truc (diskuse) 20. 3. 2012, 22:20 (UTC)

Obávám se, že nejde o nezávislé zdroje, ve smyslu shora uvedeném. fext 21. 3. 2012, 08:48 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Business Navigation System. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 21. 3. 2012, 13:14 (UTC)

Takto je to lepší? Děkuji.--Jiri.truc (diskuse) 21. 3. 2012, 14:37 (UTC)

Dobrý den, už jste byl několikrát upozorněn na to, abyste do Wikipedie nevkládal propagační obsah. Opět jste tak učinil v článku Business Navigation System, identickém ke včera smazanému Business Navigation Systems. Prosím nastudujte si WP:PG a nevkládejte v této podobě stejný obsah do Wikipedie. Děkuji za pochopení.--Kacir 21. 3. 2012, 14:46 (UTC)

Já to chápu a přečetl jsme si to, ovšem BNS používá a poskytuje mnoho firem. Je to nový, moderní pojem. Ne reklama produktu, ale informace o tomto způsobu řízení. Nevím co, je na tom špatně.

Špatně je na tom propagační charakter:
Rozšířený obsah

Vy totiž potřebujete nahlédnout do budoucnosti, nikoli jen vidět, čeho jste už dosáhli. Chcete-li v dnešní době uspět, nemáte jinou možnost, než neustále analyzovat odchylky proti původním plánům, učit se z chyb a získané zkušenosti použít k modelaci variant cest, které vás povedou kupředu. A takové je softwarové řešení Business Navigation System. Umožní vám nejen pružně reagovat…

Pro taktické plánování je tu Business Navigation System Advanced Budgeting (BNS AB). Umožňuje libovolný počet verzí plánu a jejich průběžné aktualizace … Nabízí celou řadu nastavení v závislosti na tom, co chcete zjistit, zkontrolovat či navrhnout. Díky funkčním oblastem však umí ještě mnohem více.

Pro strategickou navigaci vám nabízíme Business Navigation Strategic Extension (BNS SX). Dokáže provázat strategii


To je exemplární příklad propagačního článku.--Kacir 21. 3. 2012, 15:05 (UTC)

Děkuji, už to propagační není.--Jiri.truc (diskuse) 21. 3. 2012, 15:23 (UTC)

Neděkujte - článek má stále naprosto nevhodný propagační obsah - Wikipoedie není reklamní agentura ani náhodou. MiroslavJosef (diskuse) 21. 3. 2012, 15:25 (UTC)

Vždyť to dává informaci, že BNS jen existují a co to je. Nic víc.--Jiri.truc (diskuse) 21. 3. 2012, 15:31 (UTC) Jak to mám tedy upravit? Děkuji--Jiri.truc (diskuse) 21. 3. 2012, 15:52 (UTC)

Zdravím :) Nenech se komunitou odradit, hlavně je výborné, že přispíváš. Musíme ale dbát na nějaká ta pravidla, která je třeba dodržovat, jinak bychom ztratili jakýkoliv řád. Proto jsem vrátil zpět do článku i tu ošklivou šablonu, která volá po doložení významnosti. Pokud dokážeš najít ještě jeden zdroj, vyvrátí se tím pochyby jak o významnosti, tak i o propagaci. Abych vysvětlil ten problém s propagačním charakterem, špatně je hlavně to „vyrábí ho firma…“. Zkus si ten článek přečíst a nezaujatě posoudit, jestli nezní jako upoutávka na systém, který pomáhá v rozhodování manažerů… -- Mirth 9. 4. 2012, 21:15 (UTC)

Přestaňte prosím opakovaně vkládat do Wikipedie obsah propagačního charakteru. Pokud nevíte, jak má encyklopedický článek vypadat, přečtete si WP:Dokonalý článek a WP:Encyklopedický styl, ušetříte tím práci několika lidem. Děkuji. --Harold (diskuse) 21. 3. 2012, 21:21 (UTC)

Už jsem to několikrát opravoval, co je na tom špatně. je to jen zmínka, že něco takového existuje. Děkuji--Jiri.truc (diskuse) 21. 3. 2012, 21:44 (UTC)

Příklad:
Business Navigation System (BNS) je systém pro správu toho a toho. Slouží pro to a to, využívá se tehdy a tehdy, umí to a to.
A kdybyste si odpustil ty odkazy na Inekon (ano, to je též reklama), bylo by to ještě lepší. --Harold (diskuse) 21. 3. 2012, 21:53 (UTC)

Děkuji--Jiri.truc (diskuse) 21. 3. 2012, 21:56 (UTC) Takto?--Jiri.truc (diskuse) 21. 3. 2012, 22:17 (UTC)

Významnost[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Business Navigation Systems. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Jvs 22. 3. 2012, 09:39 (UTC)

Dobrý den, už to splňuje požadavky?--Jiri.truc (diskuse) 26. 3. 2012, 18:17 (UTC)

Dobrý den, články mají stále zjevný propagační charakter. Podobné fráze jako „umožňuje … nejlepší cestu ke správnému manažerskému rozhodování“, „poskytují vysoký analytický komfort a jednoduchý přístup…“ atd., jsou nepoužitelné. Protože se jedná o opakované vkládání propagačního textu bez zjevného zlepšení, upozorňuji, že při pokračování existuje možnost zablokování Vašeho účtu.--Kacir 26. 3. 2012, 19:14 (UTC)

Já se jen pokouším představit BNS, omlouvám se, že to píšu takto zdlouhavě.--Jiri.truc (diskuse) 26. 3. 2012, 19:29 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Khvk, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 27. 3. 2012, 19:30 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Khvk. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Harold (diskuse) 27. 3. 2012, 19:30 (UTC)

Dobrý den, jsem autorem tohoto díla. je to v pořádku.--Jiri.truc (diskuse) 27. 3. 2012, 21:21 (UTC) Dobrý den, můžete mi to prosím uznat? jsem autorem. Jak tomám dokázat a co upravit. Nemám moc zkušeností. Děkuji--Jiri.truc (diskuse) 28. 3. 2012, 20:03 (UTC)

Postupujte podle stránky WP:OTRS. Problém opravdu nevyřešíte tím, že založíte novou stránku se stejným obsahem. Protože ale již existuje stránka se správným názvem, stránku "khvk" mažu. --Harold (diskuse) 4. 4. 2012, 18:41 (UTC)

Přestaňte sem prosím vkládat propagační články, nebo vám zablokuji možniost editace. Díky za pochopení. --Tlusťa 28. 3. 2012, 21:02 (UTC) Co je na tom prosím propagace? Jen to seznamuje s novou věcí. Jako kdybych psal o mléku...--Jiri.truc (diskuse) 28. 3. 2012, 21:08 (UTC)

Dobrý den, co mám prosím upravit u článku Inekon systems, když už jednou byl schválena nic jsem na něm nedělal. A co na článku o Bussines navigation systems? Děkuji za odpověď--Jiri.truc (diskuse) 1. 4. 2012, 20:06 (UTC)

Takto?--Jiri.truc (diskuse) 2. 4. 2012, 19:10 (UTC)

Dobrý den, co je prosím pořád špatně? Děkuji--Jiri.truc (diskuse) 4. 4. 2012, 19:36 (UTC)

Fakulta informatiky a statistiky Vysoké školy ekonomické[editovat zdroj]

Dobrý den, nevkládejte do článku obsah propagačního charakteru. Pokud fakulta pracuje s mnoha společnostmi, není jediný důvod uvádět pouze nějakou jednu konkrétní.--Zdenekk2 (diskuse) 1. 4. 2012, 21:52 (UTC)

Děkuji za informaci--Jiri.truc (diskuse) 2. 4. 2012, 11:28 (UTC)

Takto?--Jiri.truc (diskuse) 2. 4. 2012, 19:09 (UTC)

Ne, pokud se chcete více rozepsat o jedné společnosti, musíte se více rozepsat i o ostatních, aby byl článek vyvážený (nikoliv ostatní jen zmínit). Navíc nejsou vaše informace nijak zdrojovány, tudíž je nelze ověřit. S pozdravem.--Zdenekk2 (diskuse) 4. 4. 2012, 21:11 (UTC)

Klub historických vozidel Křenovice[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Klub historických vozidel Křenovice. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Jvs 4. 4. 2012, 07:50 (UTC)

Dobrý den, to není porušení autorsckých práv. Já jsem autorem webu. Děkuji za povolení--Jiri.truc (diskuse) 4. 4. 2012, 19:37 (UTC)

Postupujte podle stránky WP:OTRS, jak jsem psal výše. --Harold (diskuse) 4. 4. 2012, 19:39 (UTC)

Inekon Systems[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Inekon Systems. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Murúg (diskuse) 13. 4. 2012, 00:35 (UTC)

Dobrý den, nezakládejte již dříve smazaný článek v důsledku absence encyklopedické významnosti, a to bez dodání zdrojů. Bude opět smazán. Děkuji za pochopení.--Kacir 13. 4. 2012, 00:43 (UTC)

Dobrý den, chápu že se vám to nelíbí. Nicméně v čem je ten čánek odlišný od článku Inekon Group? Snaži jsem se je udělat stejně. Prosím o pomoc při úpravě článku. Nevím, co se bude líbit. Děkuji--Jiri.truc (diskuse) 16. 4. 2012, 10:21 (UTC)

Dobrý den, považujte týdenní blok za dlouhodobé vkládání spamu i přes řadu výzev, jako poslední varování před Vaším trvalým zablokováním.--Kacir 13. 4. 2012, 00:47 (UTC)