Diskuse s wikipedistou:Digestor111

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, Váš příspěvek Viceroy musel být smazán či odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a tudíž pro Wikipedii nevhodný. Pokud chcete přispívat, zkuste to jinak; podívejte se na nápovědu, jak vytvořit stránku či jak ji editovat. Díky za pochopení. --Ragimiri 15. 9. 2010, 15:23 (UTC)

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Martin Kotačka 28. 9. 2010, 08:33 (UTC)

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez varování zablokováni.

--Martin Kotačka 28. 9. 2010, 08:53 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Viceroy. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 28. 9. 2010, 11:00 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Viceroy. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Zdenekk2 28. 9. 2010, 11:39 (UTC)

Dobrý den. Přečtěte si laskavě pokyny v šabloně {{Významnost}}, zvláště: Neodstraňujte tuto šablonu, pokud významnost nebyla jasně doložena nezávislými a důvěryhodnými zdroji. Pokud budete v odstraňování šablony bez doložení významnosti pokračovat (a zvláště s klamným shrnutím editace), bude vám bez varování zablokována možnost editace.--Zdenekk2 2. 10. 2010, 19:55 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Viceroy. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --EdmundSquirrel 16. 10. 2010, 13:05 (UTC)

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni.

--Ragimiri 16. 10. 2010, 13:53 (UTC)

Tak kolego. Máte 30minutový blok, během něhož si přečtěte co Vám zde napsali mí předřečníci a co Vám se napíši já. Zaprvé si pročtěte WP:Shrnutí editace, protože shrnutí editace skutečně neslouží k tomu, abyste něco vzkazoval svým oponentům, notabene, když provedete záměrnou editaci, při které vložíte jen písmenko, abyste měl co napsat. K tomu slouží diskuse!! Dále: To, že jste něco viděl v televizi, není doložením zdroje. Přečtěte si WP:Ověřitelnost a WP:Reference. Navíc pokud s někým cokoli řešíte, řešte to prostřednictvím diskuse! Jakékoli vzájemné revertování totiž jednak není konstruktivní a jednak může vést k porušení WP:3RR a k Vašemu následnému zablokování. Co se významnosti článku týká, zajisté nebude problém 2 odkazy dle WP:2NNVZ doložit.

Věřím, že těchto třicet minut pro Vám přispěje ke zklidnění, pročtěte si bedlivě vše potřebné a pak se s klidnou hlavou pusťte do editování. Důrazně Vás však upozorňuji, že chování, které jste předváděl doposud pokládám za nepřípustné dobré atmosféře na Wikipedii, a že takové nebude tolerováno. Díky za pochopení. --Faigl.ladislav slovačiny 16. 10. 2010, 18:06 (UTC)

Odstraňování šablony významnost[editovat zdroj]

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni.

Tak naposled, odstranění šablony nechte raději na někom zkušenějším poté, co dodáte 2NNVZ, při příštím odstranění šablony Vám zablokuji možnost editace na podstatně delší dobu než 30 minut. --Wespecz 16. 10. 2010, 20:05 (UTC)

Opět chybí zdroje[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Pink Elephant. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ragimiri 19. 10. 2010, 19:15 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Black Devil. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ragimiri 19. 10. 2010, 19:15 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Benson & Hedges. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ragimiri 19. 10. 2010, 19:15 (UTC)

Dobrý den, tohle spíš vidím na potřebu doložit významnost:

Děkuji Vám za informace v článku Black Devil. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. Zdravím, --Ioannes Pragensis 27. 10. 2010, 14:40 (UTC)