Diskuse s wikipedistou:Antman~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Faigl.ladislav slovačiny 20. 3. 2010, 20:10 (UTC)

Zdravím, všiml jsem si Vaší poznámky, tak aby jste nepsal již napsané, hesel o mravencích tu pár máme, viz Mravenec, na jeho spodní straně ťukněte na Kategorie:Mravencovití, tam najdete podrobnosti. Hodně zdaru - 20.3.2010 Wikipedista:Zákupák

Děkuji, vím. Napsal jsem stránky Formica.... Měl bych jen dotaz - jde na dvě stránky udělat stejný odkaz (nevím jak jinak to napsat). tj. kliknutím na odkaz Formica fusca (až to bude napsané) se zobrazí totéž co po kliknutí na Mravenec černohnědý (tj. latinské synonymum)... všiml jsem si, že to asi nějak půjde, např. Formica rufa - Mravenec lesní... ???
To se řeší vložením Redirectu, přesměrování z méně obvyklého na obvyklejší, více používaný název hesla. Takže pak vede odkaz na libovolný z těch dvou, dovede vás na ten hlavní. Zdejší botanici (to já nejsem) dělají #REDIRECT třeba z latinského pojmenování na obvyklejší české, někdy i naopak. A když už píšu, doporučuji zdejší wiki Portál:Živočichové , zdraví 20.3.2010 Wikipedista:Zákupák.

Entomologické články[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za vaší práci na potřebných článcích o hmyzu. Měl bych takovou poznámku. Žádné vaše články, které jsem zaznamenal (Formica, Mravenec loupeživý, Mravenec žlutý), neobsahují informaci o tom, odkud vaše informace pochází. Chtělo by to minimálně uvést literaturu či weby, jež jste při práci na článku použil. Ještě mnohem lepší by bylo použít pro sporné informace tzv. reference (př. použity v článku vrána obecná). Klidně vám s tím pomůžu, pokud si nevíte rady, pište. Pro další informace také navštivte stránku nápověda:biologické články. --Vojtech.dostal 21. 3. 2010, 10:00 (UTC)

Aha, tak ony to jsou copyvia... moje chyba... tak takhle se to nedá --Vojtech.dostal 21. 3. 2010, 10:12 (UTC)

Možné porušení autorských práv[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Mravenec žlutý, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Tlusťa 21. 3. 2010, 10:09 (UTC)

Nemažte diskusi[editovat zdroj]

Prosím nemažte diskusi a nerevertujte úpravy v článcích, pokud k tomu nemáte zřejmý důvod. --Vojtech.dostal 24. 3. 2010, 17:01 (UTC)

Dobře, mohu se jenom zeptat, když už jsem odstranil všechen převzatý text (za porušení se omlouvám), do kdy na stránce mravenec loupeživý a v mé diskusi bude možné porušení autorských práv??? --
Antman 25. 3. 2010, 17:56
Tady asi bude furt, jestli vám to nevadí, na stránce mravence se toho myslím do 1 týdne někdo chopí a když zjistí, že je to v pořádku, porušení sundají. --Vojtech.dostal 25. 3. 2010, 17:05 (UTC)
Ok, v pohodě... ještě jednou se omlouvám a ujišťuji ,že se to už nestane. --Antman 25. 3. 2010, 18:14
Nicméně doporučuji na diskusní stránku onoho mravence napsat, že jste zkopírované formulace nahradil svými a dodat jejich zdroj, protože se nemažou časem nejen copyvia, ale také krátké články beze zdrojů.--Zákupák 25. 3. 2010, 17:10 (UTC)
Ve vaší diskusi není šablona potřeba (jde o upozornění pro Vás), takže ji klidně odstrante, v článku ji odstraní správce po odmazání copyvia. --Wikipedista:BobM d|p 25. 3. 2010, 17:11 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:21 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 04:53 (CEST)