Diskuse s wikipedistou:95.82.143.149

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Jan Kovář BK v tématu „Osobní útoky

--Hon-3s-T (diskuse) 16. 8. 2013, 15:27 (UTC)

Interpunkce[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Nechci Vás buzerovat, ale zkuste, prosím, při doplňování informací poněkud dbát na správný styl. Když uděláte například tohle, výsledek vypadá takhle. Určitě sám uznáte, že to není nejhezčí, nemluvě o tom, že to bude po Vás muset někdo opravit. Také když ve svých editacích používáte interpunkční znaménka, jako například tečku, čárku nebo závorky, zkuste tam, prosím, přidat příslušnou mezeru, která tam patří. Opět se můžete podívat, že to nevypadá nejlépe :). Děkuji za pochopení. S pozdravem --Mario7 (diskuse) 16. 8. 2013, 07:49 (UTC)

Interpunkce 2[editovat zdroj]

Vidím, že to zcela ignorujete. Jestli tam opravdu nemůžete přidat závorky, zkuste před to, co přidáváte, dát alespoň čárku, je to jeden znak na Vaší klávesnici a hned to bude jinak vypadat. Díky. S pozdravem --Mario7 (diskuse) 16. 8. 2013, 08:12 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. Jinak si vedete velmi dobře, pokud jsem si všimnul - ale nějak pokud možno do budoucna stručně popište, v rámečku "shrnutí editace", povahu učiněných úprav - tj. zde např. "upřesnění konstrukce motoru" nebo zde "datum prvního vzletu" - dá to ostatním lepší představu o změně obsahu, a nebudou marně kontrolovat jestli nejde o plíživý pokus o nekonstruktivní úpravy.--Hon-3s-T (diskuse) 16. 8. 2013, 15:27 (UTC)

Zaregistrujte se
Zaregistrujte se
Vítejte ve Wikipedii, otevřené encyklopedii!

K prohlížení nebo editaci článků ve Wikipedii se nemusíte přihlašovat, ale vytvoření účtu je jednoduché a rychlé a poskytne vám mnoho výhod, například:

  • Používání takového uživatelského jména, které si vyberete.
  • Možnost prohlédnout si seznam všech vašich příspěvků.
  • Vaši vlastní uživatelskou stránku.
  • Možnost používat seznam sledovaných stránek, do kterého si můžete přidávat stránky, které vás zajímají, nebo které jste tu už založil.
  • Možnost přejmenovat článek.
  • Možnost ukládat nové stránky nebo úpravy stávajících stránek bez nutnosti opisovat protispamový kontrolní kód
  • Možnost načíst obrázky či jiné soubory.
  • Možnost upravit si vzhled a chování Wikipedie podle vlastního vkusu.
  • Právo účastnit se hlasování.
  • No a nakonec je tu i možnost stát se po jistém čase správcem (ti mohou mazat a obnovovat smazané stránky, zamknout stránku, editovat zamčené stránky nebo blokovat uživatele, kteří porušují pravidla).
Jen do toho, zaregistrujte se!

— Gumruch (disk.) 1. 10. 2013, 20:40 (UTC)

Červenec 2016[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Fairey Seafox fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji.

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --87.249.145.69 8. 7. 2016, 17:16 (CEST)Odpovědět

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Grumman F2F, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, odůvodněte prosím své počínání ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

-87.249.145.69 8. 7. 2016, 18:39 (CEST)Odpovědět


Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku North American A-27, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, odůvodněte prosím své počínání ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

-109.81.208.171 9. 7. 2016, 15:08 (CEST)Odpovědět

Září 2016[editovat zdroj]

Podívejte, rád bych Vás poprosil abyste:

a) neodstraňoval žádosti o wikifikaci u článků wikifikovaných původním zakladatelem tak nedbale a nedostatečně, že v úvodním odstavci ani nebylo odkázáno na stát jeho původu;
b) se pokusil uvažovat o tom, který odkaz je triviální a který ne - kupř. ve spojení „motor Le Rhône 9C“ zcela stačí odkázat k článku o konkretním typu motoru, nikoliv odkázat na letecký motor a jeho konkretní typ nechat bez odkazu, jak se Vám také občas přihodí. Zrovna tak byste se např. mohl naučit odkazovat na křídlo letadla, nikoliv na článek křídlo, který pojednává o pojmu obecně, nejen ve smyslu části letadla.
Opravovat to po Vás je poněkud únavné. Děkuji za pochopení.--109.81.208.40 16. 9. 2016, 18:26 (CEST)Odpovědět

Podívejte, rád bych Vás poprosil, abyste raději vůbec nepsal na téma letectví. Zářný příklad je Váš původní text Morane-Saulnier P. To bylo opravdu něco. Předpokládám, že Vaše ostatní „výtvory“ budou podobného ražení. Opravit po Vás všechny další „prasečiny“ bude opravdu, ale opravdu velmi únavné. Děkuji za pochopení. 95.82.143.149 16. 9. 2016, 18:38 (CEST)Odpovědět

Možná nechápete některé základní principy Wikipedie, ale jedním z nich je ten, že nemáte žádnou pravomoc určovat o čem kdo může či nemůže psát.
A až se poněkud uklidníte, možná si uvědomíte, že nešlo o můj původní článek, jak tvrdíte Vy - jednalo se o překlad. ;-)
Pokud jde o ty „prasečiny“, zkuste si přecíst následující odkaz: Wikipedie:Žádné osobní útoky. Abyste si příště nemohl stěžovat, že jste nevěděl, že vulgární urážení jiných wikipedistů není dovoleno.-109.81.208.40 16. 9. 2016, 18:45 (CEST)Odpovědět
Možná nechápete některé základní principy Wikipedie, že odpovídáte i za překlad. Označení prasečiny nebyl osobní útok na Vás, ale Vaše výtvory, jelikož články se tomu opravdu říkat nedá. Ochraňuj nás před Vámi svatý Algernon...95.82.143.149 16. 9. 2016, 18:57 (CEST)Odpovědět
Za správnost překladu jistě. Já jsem sice obsah proti originálu o něco málo rozšířil (týkalo se to bojové služby) ale dost sotva můžete čekat, že budu kontrolovat úplně vše. To jsem s radostí ponechal Vašemu úsilí.
Pokud jde o Vaše vulgární vyjadřování, tak sám nepopíráte, že jste útočil na mé příspěvky. Zkuste si přečíst odkaz výše, zejména sekci Příklady.
Pokud jde o „svatého Algernona“ tak ten již dlouho nepřispěl, a jeho poslední příspěvky vykazují nesnášenlivost vůči jiným wikipedistům a neschopnost a neochotu komunikovat s těmi kdo se mu znelíbili, plus snahu revertovat články (pokud se dostal k editaci článků) do verse kterou on osobně subjektivně považoval za správnou. Nejste s ním náhodou příbuzný? Třeba tak trochu?-109.81.208.40 16. 9. 2016, 19:07 (CEST)Odpovědět
Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Morane-Saulnier P, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, odůvodněte prosím své počínání ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

-109.81.208.40 17. 9. 2016, 14:59 (CEST)Odpovědět

Neobtěžujte mě laskavě vašimi bláboly. Pokud máte neovladatelnou touhu tyto šířit kyberprostorem, založte si účet na Facebooku.--95.82.143.149 17. 9. 2016, 21:58 (CEST)Odpovědět

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Short SC.5 Belfast, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, odůvodněte prosím své počínání ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--109.81.208.202 20. 9. 2016, 16:50 (CEST)Odpovědět

To už editujete ze čtvrté anonymní IP? 95.82.143.149 20. 9. 2016, 17:00 (CEST)Odpovědět

Nikoliv, z první. Viz historie mých příspěvků. -109.81.208.202 20. 9. 2016, 17:17 (CEST)Odpovědět
Používání více IP asi nebude proti zdejším pravidlům, v tomto nejsem žádný expert, ale jejich využívání jako loutkový účet k prosazování vašich utkvělých představ o podobě Wikipedie asi ano. Řádíte tu zase jako Černá ruka. Možná by mohl zasáhnout nějaký patrolář. Jinak na ukázku „nováčkovi“. Článek Short SC.5 Belfast není pahýl. Pahýl je tento váš paskvil, Fokker D.II, který jste opět přenechal usilí jinému Wikipedistovi. Mimochodem, adept na první místo v anketě Bludný balvan. 95.82.143.149 20. 9. 2016, 17:46 (CEST)Odpovědět
STOP CHAT Wikipedie není diskusní fórum, respektujte to, prosím. Děkujeme za pochopení. STOP CHAT

-109.81.208.202 20. 9. 2016, 18:09 (CEST)Odpovědět

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Farman HF.20, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--109.81.208.202 29. 9. 2016, 17:31 (CEST)Odpovědět

Takže poté, co jsem celou vašimi slovy spatlaninu Farman HF.20 podstatně rozšířil a zbavil vašich bludů, které jste tam mimochodem opět přidal, vy máte tolik drzosti oblepit mou diskusní stránku (opět) nálepkou o přidávání nesmyslů a hrozit zablokováním? Je vašim primárním cílem těchto provokací ono zablokování? Opravdu jste B.L.B. (zkratku čti béelbé).--95.82.143.149 29. 9. 2016, 17:41 (CEST)Odpovědět
STOP Osobní útoky nejsou na Wikipedii tolerovány. Pokud v nich budete pokračovat, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

-109.81.208.202 29. 9. 2016, 17:47 (CEST)Odpovědět

Osobní útoky[editovat zdroj]

Dobrý den, osobní útoky na Wikipedii netolerujeme. Snad vám den klidu pomůže trochu vychladnout. --Jan KovářBK (diskuse) 29. 9. 2016, 17:50 (CEST)Odpovědět