Diskuse s wikipedistou:89.173.135.123

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce Záviš (zpěvák) fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. NIGKDO (diskuse) 6. 3. 2012, 10:08 (UTC)

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Harold (diskuse) 6. 4. 2012, 19:26 (UTC)

Záviš (zpěvák)[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte prosím do Wikipedie obsah doslovně převzatý z internetu, knih, časopisů či jiných zdrojů bez svolení od jeho autorů, pokud k němu nevlastníte autorská práva. V případě, že jste autorem, využijte v zájmu ochrany před neoprávněným užitím Vašich textů systému OTRS, aby text mohl být na Wikipedii zveřejněn. Jedná se o ochranu Vašich autorských práv. Děkuji za pochopení. — Loupežník (diskuse) 12. 4. 2012, 16:58 (UTC)

Ivan Martin Jirous[editovat zdroj]

Prosím nepřidávejte komentáře nebo své osobní hodnocení do článku Ivan Martin Jirous. Takové věci odporují pravidlu o nezaujatém úhlu pohledu. Pokud chcete experimentovat s editacemi, můžete si to vyzkoušet na pískovišti. Děkuji za pochopení. --Mormegil 23. 4. 2012, 20:19 (UTC)