Diskuse s wikipedistkou:MarriedWithTomlinson

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jen upozorním, že články se nepodepisují. Všechny úpravy a jejich autoři jsou dostupní v historii stránky. --Harold (diskuse) 6. 11. 2012, 16:37 (UTC)

Používejte náhled[editovat zdroj]

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí editace stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení.--Marquas (diskuse) 6. 11. 2012, 18:17 (UTC)

One Direction[editovat zdroj]

Znovu prosím, používejte tlačítko Ukázat náhled. Děkuji za pochopení. --Uacs451 (diskuse) 6. 11. 2012, 19:00 (UTC)

Hrozně se omlouvám, jsem na Wikipedii nová, a už jsem se dohadovala s jiným uživatelem. Jsem ráda, že jste se ozval, rozhodně mi to pomůže, a jen jsem appelovala na to, že vy máte určitě větší zkušenosti s grafikou než já. Ale já jsem Directionerka a myslím si, že dokážu téhle stránce přidat ještě pár zajímavých infromací, protože toho o nich vím celkem dost a mám tu skupinu upřímně ráda. BTW, mnoho lidí je nadšeno z toho, že byl článek obohacen a myslím, že když se dohodneme i na tom, jak může stránka vypadat, nebude žádný problém. Už teď je krásná, a omlouvám se, že jsem rýpala! :) MarriedWithTomlinson (diskuse) 6. 11. 2012, 19:51 (UTC)MarriedWithTomlinson
Ani jsem nezachytil, že jste rýpala. Jen sleduji poslední změny a když někdo často ukládá, je to nápadné. A drobnost: v uživatelských nastaveních si můžete zaškrtnout, že jste dáma. Nadpis Vaší stránky pak bude přechýlený: "Wikipedistka:..", "Diskuse s wikipedistkou:..". Zdraví --Uacs451 (diskuse) 6. 11. 2012, 20:12 (UTC)

Aha, děkuju! :) Do nastavení jsem ještě nekoukala. No, že jsem se šťourala ve článku, to mi příjde jako rýpání. Teda aspoň mě by to taky štvalo a omlouvám se za ten rozruch. Jinak děkuju za diskuzi, trochu mě to ujistilo, a doufám, že spolupráce nám půjde! :) Vždy se pokouším najít nové články, a ještě musím opravit nějaké překlepy, které jsem včera napsala, protože jsem články překládala pozdě večer. Děkuju! MarriedWithTomlinson (diskuse) 6. 11. 2012, 20:17 (UTC)

Používejte náhled podruhé[editovat zdroj]

Prosím, věnujte pozornost upozornění, že máte používat tlačítko Ukázat náhled. Neberte to, prosím, na lehkou váhu. Důvody, proč se má toto tlačítko používat, máte uvedeny výše. Kromě technických záležitostí jde i o ohleduplnost vůči lidem, kteří sledují poslední změny nebo budou někdy muset něco hledat v historii (jednotlivých verzích) článků. Věřím, že pochopíte, že je opravdu nanejvýš vhodné a žádoucí toto tlačítko používat. Děkuji za pochopení.--Marquas (diskuse) 6. 11. 2012, 19:20 (UTC)

Přivítání[editovat zdroj]

Dobrý den, všiml jsem si, že jste upravila článek One Direction, z čehož jsem usoudil, že máte rád(a) hudbu (není to tak?). Dovoluji si Vás tímto pozvat na hudební wikiportál, kde můžete nominovat nějaký obsáhlý článek, který se po následném hlasování může stát článkem měsíce na hlavní straně portálu. Na hudebním portále také můžete přidávat aktuality ze světa hudby. Máte také možnost přidávat tipy na obrázek týdne nebo zajímavosti. Pokud chcete znát další zásady pro psaní nových článků o hudbě, můžete se podívat na WikiProjekt Hudba a pokud budete chtít, můžete se stát i jeho členem.

Díky za Vaše příspěvky do článku, pokud jste opravdu Directionerka, jak říkáte, tak se těším, že snad článek nějak rozšíříte a že se v tématu vyznáte natolik, abyste byla schopná článek průběžně kontrolovat. One Direction mají totiž i řadu "zlých fanoušků", kteří pak do článku vepisují různé hlouposti, vulgarity, nepravdy apod. Mám ho taktéž ve sledovaných, ale každá pomoc od zasvěcených se hodí. Těch informací o nich je určitě hodně, takže doufám, že se vám podaří článek vylepšit, např. na anglické wiki je ten samý článek označen jako dobrý (můžete tam hledat inspiraci), a taky si prohlédnout jiné dobré články o hudbě na českém projektu. --Mates (diskuse) 6. 11. 2012, 20:17 (UTC)

Též vám přeji dobrý den. Ano, hudbu mám ráda, a jsem ráda, že jste mě informoval. Pro nováčka jako já je to cenná informace, které si cenním. Ano, jsem Directionerka, a rozhodně se pokusím předejít tomu, aby se v článku objevovaly hlouposti. Jinak, my Directioneři máme pro tyhle "antifanoušky" název Haters ;) Jinak... Na anglické Wikipedii jsem právě čerpala a včera v noci jsem článek upravovala právě podle anglického originálu. Určitě se pokusím článek obohatit o novinky (právě dnes se třeba objevilo jejich album Take Me Home na i-tunes, tudíž je oficiálně venku a právě ho poslouchám :)), užitečné věci, a nějaké fakty, které v některých případech i pobaví. Po téhle diskuzi se cítím líp a moc děkuju za uvedení do wiki, protože samotný systém mě celkem vyděsil. Děkuju! :) --MarriedWithTomlinson (diskuse) 6. 11. 2012, 20:26 (UTC)

Danny Avila[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Danny Avila. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Marek Koudelka (diskuse) 18. 11. 2012, 10:47 (UTC)

Obrázky[editovat zdroj]

Dobrý den, vidím, že horlivě přidáváte obrázky, ke kterým však nemáte povolenou licenci. Musíte si uvědomit, že stejně jako sem do Wikipedie nesmíte přidat copyvio, tak ani na commons nemůžete nahrát neuvolněný obrázek. Takové budou s největší pravděpodobností smazány. Díky za pochopení. --Mates (diskuse) 18. 11. 2012, 11:12 (UTC)

Danny Avila[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Danny Avila. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 18. 11. 2012, 13:12 (UTC)

Neodstraňuj z článku technické šablony, to není encyklopedický článek. A znovu upozorňuji, nelze sem nahrávat cizí fotky z internetu, to je porušování autorského práva. Ber to jako poslední varování, informací na tvé diskusní stránce na Commons máš dost, příště budu blokovat. --Harold (diskuse) 18. 11. 2012, 14:05 (UTC)

Ježiš, omlouvám se hrozně moc. Už do toho radši nebudu zasahovat... --MarriedWithTomlinson (diskuse) 18. 11. 2012, 14:07 (UTC)