Wikipedie:WikiProjekt Sportovní střelba

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Wikiprojekt Sportovní střelba

    Vzduchová / Kulová / Broková / IPSC / LOS / Biatlon
Vzduchová pistole na LOH 2016 Vzduchová puška Broková sportovní střelba Biatlon
Zkratka:
  • WP:WPSPS

WikiProjekt Sportovní střelba byl založen 25. prosince 2017 a bere si za cíl zkvalitnit anebo založit články, které se týkají sportovní střelby, protože tato část je na Wikipedii poměrně neprávem zanedbána, ačkoli se jedná o jeden ze sportů, který byl zastoupen již na první olympiádě v Aténách. Nadřízeným projektem je WikiProjekt Sport, projekty příbuznými WikiProjekt Fotbal, WikiProjekt Lední hokej, WikiProjekt Šachy, WikiProjekt Tenis.

Účastníci[editovat | editovat zdroj]

V současné době má tento WikiProjekt 2 účastníky:

Na tomto oddílu se pracuje

Na tomto oddílu se pracuje

Na tomto oddílu se pracuje

Pahýly k rozšíření[editovat | editovat zdroj]

Tento oddíl obsahuje články, které jsou již sice založeny, avšak kvalitou odpovídají pahýlu. Pomoz nám je tedy rozšířit do takové formy, aby se z nich staly plnohodnotné články! (Články, které byly vytvořeny během fungování tohoto projektu, jsou označeny tučně)

Pardini SP / TOZ-35

Články k úpravě[editovat | editovat zdroj]

Tento oddíl obsahuje články, které sice už nejsou pahýlem, avšak úpravou ještě neodpovídají plnohodnotnému článku. Pomoz nám je upravit! (Články, které byly vytvořeny během fungování tohoto projektu, jsou označeny tučně)

Glock 19 / Pistole vz. 50 / Margolina / Mistrovství Afriky ve sportovní střelbě / Mistrovství Evropy ve sportovní střelbě / Mistrovství Oceánie ve sportovní střelbě / Mistrovství světa ve sportovní střelbě / Sportovní střelba na letních olympijských hrách / Sportovní střelba na Letních olympijských hrách 1896

Výkladní skříň Wikiprojektu[editovat | editovat zdroj]

Tento oddíl obsahuje články, které již byly dokončeny v rámci tohoto WikiProjektu a mohou být tedy jeho chloubou: (Články, které byly vytvořeny během fungování tohoto projektu, jsou označeny tučně)

Lověna 2