Wikipedista:Heidegger

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den,

Žena z Vacovic
Akt namalovaný ve Vacovicích

abych z Wikipedie jen nečerpal, rozhodl jsem se na začátku roku 2010, že zkusím také něčím přispět (krom peněz, které taky čas od času pošlu, protože si myslím, že práce, kterou tu wikipedisté odvádí, je úžasná, stejně tak přínos Wikipedie jako takové je obrovský - dokážete si představit svět bez Wikipedie?). Zajímám se o hudbu, výtvarné umění, filosofii, webdesign, počítačovou grafiku, fotografování.

Momentálně učím na Gymnáziu Strakonice občanskou nauku, ZSV, ICT a výtvarnou výchovu. Ze sportů mám rád volejbal a tenis, plavání, kolečkové brusle, cyklistiku. Ale nejradši ze všeho mám chození. Předtím jsem učil na SOŠ Blatná a vychovával na dětském domově ve Volyni, krátce působil na ČŠI, v letech 2019 až 2020 jsem byl zapojen do projektu SYPO organizace NIDV (Národní institut pro další vzdělávání řízený MŠMT).

Mám rodinu, jednu ženu a tři děti, bydlím v Bavorově, pocházím ze Sedlice.

A taky občas něco natočím a umístím na YouTube (https://www.youtube.com/c/Franti%C5%A1ekHajdekr/videos).

Napsané články[editovat | editovat zdroj]

Nachos, Rafał Blechacz, Andy Goldsworthy, Screamin' Jay Hawkins, Pierre Bézier, Jack Herer, Jiří Jelínek (kytarista), Warszafski deszcz, Isofix, Adpokalypsa, Anna Kareninová (překladatelka), Paul Schmidt, Theodor Pártl, Čtyři generace válečnictví.

Plánované články[editovat | editovat zdroj]

Robert McCall, Hanns-Josef Ortheil, Jan Böhm, Veronika Böhmová, Jan Komanec, Lo-fi music, Heimlichův manévr (už udělal někdo jiný), Blind Lemon Jefferson (někdo už mě předběhl...), Vera Hall, Theodor Pártl (vytvořeno), Vimperk (architektura) - pozdě..., Eid Mubarak, Tenori-on, Toshio Iwai, Gee Bee, My Jazzy Child

Oblíbené články[editovat | editovat zdroj]

Winfried Georg Sebald, Daniel Kehlmann, Allen Ginsberg, William Seward Burroughs