Nechci vědět, proč ptáček v kleci zpívá: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
EmausBot (diskuse | příspěvky)
Vswd (diskuse | příspěvky)
Bez shrnutí editace
Řádek 13: Řádek 13:
| Hosté = [[Steve Buscemi]]<br />[[Ted Nugent]]<br />[[Julia Louis-Dreyfus]]
| Hosté = [[Steve Buscemi]]<br />[[Ted Nugent]]<br />[[Julia Louis-Dreyfus]]
}}
}}
'''Nechci vědět, proč ptáček v kleci zpívá''' je čtvrtá epizoda 19. série amerického animovaného seriálu Simpsonovi.
'''Nechci vědět, proč ptáček v kleci zpívá''' je čtvrtá epizoda [[Simpsonovi (devatenáctá série)|19. série]] [[USA|amerického]] animovaného [[seriál]]u Simpsonovi.
== Děj ==
== Děj ==
{{Spoiler}}
{{Spoiler}}

Verze z 3. 2. 2012, 21:52

Šablona:Infobox Simpsonovi epizoda Nechci vědět, proč ptáček v kleci zpívá je čtvrtá epizoda 19. série amerického animovaného seriálu Simpsonovi.

Děj

Šablona:Spoiler Líze mají ve škole udělit ocenění "Student tisíciletí" a Marge nařídí Homerovi, že se musí zúčastnit předání ceny. Homer se tedy vydá do školy hned ráno a je tedy na místě jako první. Zatímco Homer zabijí volný čas, Marge jde do banky, kde dojde k přepadení. Přepadení se, ale lupičům moc nepovede a banka je za chvilku obklíčena policií. Zloděj Dwight (Steve Buscemi) toho má po chvilce dost a když mu Marge slíbí, že ho přijde navštívit do vězení, tak se vzdá. Marge se, ale do vězení moc nechce a vymýšlí si záminky, proč ho nenavštívit. Dwight neustále Marge vyhlíží, ale když Marge dlouho nepřichází, tak uteče a Marge unese. Spolu s Marge odjede do zábavního parku, kde Dwighta v dětství opustila jeho matka. V zábavním parku je uvidí náčelník Wiggum, ale když je pronásleduje na vikingské houpací lodě uvízne mezi nimi. Marge požádá Dwighta, aby ho zachránil. Dwight tedy skočí do ozubených kol pohánějících houpací lodě. Dwight přežije a Marge s Homerem ho navštíví ve vězení.

Související články