James Root: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
ověřit, -triviality
Řádek 1: Řádek 1:
{{Ověřit}}
{{Infobox Hudební umělec
{{Infobox Hudební umělec
|jméno = Jim Root
|jméno = Jim Root
|obrázek = Jim Root at Mayhem.jpg
|obrázek = Jim Root at Allstate Arena 2009.jpg
|popis obrázku = Jim Root na Mayhem Festivalu
|popis obrázku = Jim Root
|pozadí = nevokální hudebník
|pozadí = nevokální hudebník
|rodné jméno =James Root
|rodné jméno =James Root
Řádek 14: Řádek 15:
|příbuzná témata = [[Slipknot]], [[Stone Sour]]
|příbuzná témata = [[Slipknot]], [[Stone Sour]]
}}
}}
'''James Daniel Root''' (* [[2. října]] [[1971]]) je velmi rychlý a technický [[kytarista]]. Hraje ve skupinách [[Slipknot]] a [[Stone Sour]] kde sním je i zpěvák [[Corey Taylor]] Všichni mu říkají Jim. Jeho velkým koníčkem je barvení vlasů. James j i příležitostný bubeník odbubnoval jednu písničku pro [[Stone Sour]]. Měří 194 cm, což z něj dělá nejvyššího člena kapely
'''James Daniel Root''' (* [[2. října]] [[1971]]) je velmi rychlý a technický [[kytarista]] a příležitostný bubeník. Hraje ve skupinách [[Slipknot]] a [[Stone Sour]] kde sním je i zpěvák [[Corey Taylor]].


== Éra Slipknot ==
== Éra Slipknot ==


Je to poslední člen, který vstoupil do [[Slipknot]], ke skupině se připojil až při nahrávání alba Slipknot (Tenkrát nasoupil na místo kytarysty Joshe který s nimi právě nahrál pouze desku SlipKnoT). Jim od roku 2004 chodí se zpěvačkou italské kapely [[Lacuna Coil]], [[Cristinou Scabbiou]]. Je kuřák. Na kytaru hraje sice pravou rukou, ale ve skutečnosti je [[levák]]. Jim nahrál kdysi dávno i jedno album s jeho ex-kapelou Deadfront, které se jmenuje [[Nemesis]].
Je to poslední člen, který vstoupil do [[Slipknot]], ke skupině se připojil až při nahrávání alba Slipknot (nastoupil na místo kytaristy Joshe Brainarda). Jim od roku 2004 chodí se zpěvačkou italské kapely [[Cristina Scabbia|Lacuna Coil]], [[Cristinou Scabbiou]]. Na kytaru hraje sice pravou rukou, ale ve skutečnosti je [[levák]]. Jim nahrál kdysi dávno i jedno album s jeho ex-kapelou Deadfront, které se jmenuje ''Nemesis''.


James měl nejprve masku Joshe, ale při koncertech při deskce Slipknot si řekl že by měl mít vlastní tak si vybral masku šaška. U té moc dlouho nezůstal a tak se vrátil k podobné pterou měl od Joshe až na to že odstranil roh co měl místo brady. Při desce [[Vol. 3 The Subliminial Verses]] Měl masku červeným kosočtvercem kolem očí. Na desku [[All Hope Is Gone]] zvolil podobnou akorát upravenou aby vypadala obnošeně a místo světle červené si dal barvu červeno černou.
James měl nejprve masku Joshe, později si vybral masku šaška. U té moc dlouho nezůstal a tak se vrátil k podobné, kterou měl od Joshe až na to že odstranil roh místo brady. Při desce ''[[Vol. 3: (The Subliminal Verses)]]'' Měl masku s červeným kosočtvercem kolem očí. Na desku [[All Hope Is Gone]] zvolil podobnou akorát upravenou aby vypadala obnošeně a místo světle červené si dal barvu červeno černou.


{{Pahýl - biografie}}
{{Pahýl - biografie}}

Verze z 21. 6. 2010, 00:32

Šablona:Infobox Hudební umělec James Daniel Root (* 2. října 1971) je velmi rychlý a technický kytarista a příležitostný bubeník. Hraje ve skupinách Slipknot a Stone Sour kde sním je i zpěvák Corey Taylor.

Éra Slipknot

Je to poslední člen, který vstoupil do Slipknot, ke skupině se připojil až při nahrávání alba Slipknot (nastoupil na místo kytaristy Joshe Brainarda). Jim od roku 2004 chodí se zpěvačkou italské kapely Lacuna Coil, Cristinou Scabbiou. Na kytaru hraje sice pravou rukou, ale ve skutečnosti je levák. Jim nahrál kdysi dávno i jedno album s jeho ex-kapelou Deadfront, které se jmenuje Nemesis.

James měl nejprve masku Joshe, později si vybral masku šaška. U té moc dlouho nezůstal a tak se vrátil k podobné, kterou měl od Joshe až na to že odstranil roh místo brady. Při desce Vol. 3: (The Subliminal Verses) Měl masku s červeným kosočtvercem kolem očí. Na desku All Hope Is Gone zvolil podobnou akorát upravenou aby vypadala obnošeně a místo světle červené si dal barvu červeno černou.

Šablona:Pahýl - biografie