Ekologická zátěž: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
tpo, {upr}} ekologická zátěž = oblast/neni to spíš termín pro to co se tam stalo /takhle to bude i bez iw
m kat
Řádek 1: Řádek 1:
{{upravit}}
{{upravit}}
'''Ekologická zátěž''' je oblast znečištěná v nedávné historii. [[Areál]] vzniklý působností nějakého soukromého subjektu,který neexistuje nebo není známý původce. [[Znečištění]] může být uložením nebezpečných odpadů nebo jedovatých a chemických látek.
'''Ekologická zátěž''' je oblast znečištěná v nedávné historii. [[Areál]] vzniklý působností nějakého soukromého subjektu, který již neexistuje nebo není známý původce. [[Znečištění]] může být uložením nebezpečných odpadů nebo jedovatých a chemických látek.
V [[ČR]] je množštví starých ekologických zátěží několik tisíc a je vytvořen plán na jejich likvidaci v horizontu 40 let.
V [[ČR]] je množštví starých ekologických zátěží několik tisíc a je vytvořen plán na jejich likvidaci v horizontu 40 let.

[[Kategorie:Ekologie]]

Verze z 1. 11. 2008, 14:56

Ekologická zátěž je oblast znečištěná v nedávné historii. Areál vzniklý působností nějakého soukromého subjektu, který již neexistuje nebo není známý původce. Znečištění může být uložením nebezpečných odpadů nebo jedovatých a chemických látek. V ČR je množštví starých ekologických zátěží několik tisíc a je vytvořen plán na jejich likvidaci v horizontu 40 let.