StarCraft II: Legacy of the Void: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Trilogie je z principu třídílná, proto není nutno tuto informaci opakovat.
hra dnes vyšla, upraveno
Řádek 30: Řádek 30:
| web = [http://eu.battle.net/sc2/en/legacy-of-the-void/ oficiální stránky]
| web = [http://eu.battle.net/sc2/en/legacy-of-the-void/ oficiální stránky]
}}
}}
'''StarCraft II: Legacy of the Void''' je plánované pokračování vojenské sci-fi real-time strategie ''[[StarCraft II: Wings of Liberty]]'', vydané firmou Blizzard Entertainment v roce 2010. ''Legacy of the Void'' je třetí část z trilogie ''StarCraft II''. Dne 31. března 2015 byla Bllizardem vypuštěna invite-only beta. Datum vydání je plánované na 10. listopadu 2015.
'''StarCraft II: Legacy of the Void''' je pokračování vojenské sci-fi real-time strategie ''[[StarCraft II: Wings of Liberty]]'', vydané firmou [[Blizzard Entertainment]] v roce [[2010]]. ''Legacy of the Void'' je třetí část z trilogie ''StarCraft II''. Hra vyšla [[10. listopad|10. listopadu]] [[2015]]. Dne té doby byla hráčům od 31. března 2015 Blizzardem poskytnuta veřejná betaverze, jež byla ukončena krátce před vydáním plné verze hry.


Rozšíření bude obsahovat nové jednotky, úpravy jednotek z ''Wings of Liberty'', ale i pokračování kampaně, ta bude tentokrát zaměřena hlavně na rasu [[StarCraft#Protoss|Protossů]] a objeví se v přibližně 20 misí. Hlavní postavou kampaně bude templář Artanis.
Rozšíření obsahuje nové jednotky, úpravy jednotek z ''Wings of Liberty'', ale i pokračování kampaně. Ta je tentokrát zaměřena hlavně na [[StarCraft#Protoss|protossy]] a hráč ji projde pozvolna prostřednictvím 19 misí a pak dalších tří dodatečných misí, jež uzavírají příběh celé Starcraft II. Hlavní postavou kampaně je Artanis, novopečený vůdce všech protossů, jenž je titulován hierarch. V betaverzi si mohli hráči zahrát mini-kampaň se třemi misemi, která sloužila jako „most“ mezi datadisky [[StarCraft II: Heart of the Swarm|Heart of the Swarm]] a Legacy of the Void a též jako úvod do příběhu protossů. V nich byl hlavní postavou temný templář Zeratul, snažící se zastavit přicházející temnotu.

Hráči si mohou zahrát mini-kampaň, která slouží jako „most“ mezi datadisky (Heart of the Swarm a Legacy of the Void) a jako úvod do příběhu Protossů. Tato kampaň obsahuje 3 mise, ve kterých si hráč zahraje za Zeratula, který se snaží najít způsob, jak zvrátit prastaré proroctví o zničení vesmíru.


== Reference ==
== Reference ==

Verze z 10. 11. 2015, 19:16

Šablona:Vyvíjená hra

StarCraft II: Legacy of the Void
Soubor:StarCraft2LotVlogo.png
Základní informace
VývojářBlizzard Entertainment
VydavatelBlizzard Entertainment
DesignérDustin Browder
VýtvarníkSamwise Didier
Herní sérieStarCraft a StarCraft II
PlatformymacOS
Microsoft Windows
ŽánrRTS
Herní módyvideohra pro více hráčů
videohra pro jednoho hráče
[oficiální stránky Oficiální webové stránky]
Některá data mohou pocházet z datové položky.

StarCraft II: Legacy of the Void je pokračování vojenské sci-fi real-time strategie StarCraft II: Wings of Liberty, vydané firmou Blizzard Entertainment v roce 2010Legacy of the Void je třetí část z trilogie StarCraft II. Hra vyšla 10. listopadu 2015. Dne té doby byla hráčům od 31. března 2015 Blizzardem poskytnuta veřejná betaverze, jež byla ukončena krátce před vydáním plné verze hry.

Rozšíření obsahuje nové jednotky, úpravy jednotek z Wings of Liberty, ale i pokračování kampaně. Ta je tentokrát zaměřena hlavně na protossy a hráč ji projde pozvolna prostřednictvím 19 misí a pak dalších tří dodatečných misí, jež uzavírají příběh celé Starcraft II. Hlavní postavou kampaně je Artanis, novopečený vůdce všech protossů, jenž je titulován hierarch. V betaverzi si mohli hráči zahrát mini-kampaň se třemi misemi, která sloužila jako „most“ mezi datadisky Heart of the Swarm a Legacy of the Void a též jako úvod do příběhu protossů. V nich byl hlavní postavou temný templář Zeratul, snažící se zastavit přicházející temnotu.

Reference

V tomto článku byl použit překlad textu z článku StarCraft II: Legacy of the Void na anglické Wikipedii.