Řád Vítězného února: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
MMN (diskuse | příspěvky)
m pravopis
m doplnění a typo
Řádek 1: Řádek 1:
'''Řád Vítězného února''' bylo vysoké státní vyznamenání [[Československá socialistická republika|Československé socialistické republiky]] udělované v letech [[1973]] – [[1989]] za mimořádné zásluhy o [[komunistické dělnické hnutí]] a socialistickou výstavbu Československé socialistické republiky. Řád obdrželo přibližně 1000 lidí. Prvními dekorovanými byli v roce 1973 vrcholní představitelé normalizačního režimu.
'''Řád Vítězného února''' bylo vysoké státní vyznamenání [[Československá socialistická republika|Československé socialistické republiky]] udělované v letech [[1973]] – [[1989]] za mimořádné zásluhy o [[komunistické dělnické hnutí]] a socialistickou výstavbu Československé socialistické republiky. Řád obdrželo přibližně 1 000 lidí ale i některé státní společnosti. Prvními dekorovanými byli v roce [[1973]] vrcholní představitelé [[normalizace|normalizačního]] režimu.


== Externí odkazy ==
== Externí odkazy ==

Verze z 21. 1. 2007, 09:25

Řád Vítězného února bylo vysoké státní vyznamenání Československé socialistické republiky udělované v letech 19731989 za mimořádné zásluhy o komunistické dělnické hnutí a socialistickou výstavbu Československé socialistické republiky. Řád obdrželo přibližně 1 000 lidí ale i některé státní společnosti. Prvními dekorovanými byli v roce 1973 vrcholní představitelé normalizačního režimu.

Externí odkazy