Přeskočit na obsah

Kevin Rous

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Kevin Rous, někdy taky, jen Kevin, vlastním jménem Kevin Raiminius (* 6. září 1997), je český Rapper, Vlogger.[1]

Život a kariéra

[editovat | editovat zdroj]
Kevin Rous
Základní informace
Rodné jménoKevin Raiminius
PřezdívkaKevin Rous
Narození6. září 1997
Česko Liberec
ŽánryRap

Narodil se v roce 1997. Žije v Praze, studoval Nástojáře v Liberci

Působení na sociálních sítích

[editovat | editovat zdroj]

Svůj první singl vydal v roce 2012 pro svojí maminku, který je teď v soukromý. Pravidelně však začal dělat hudbu až v roce 2023. Kdy taky vydal svoje první album MAMA KOUKEJ ZAČÍNÁM SE SMÁT. Kde je dohromady 7 hitů, jeho nejznámější singl z alba je rovněž se stejným názvem jako totožné album. Rovněž zveřejňuje videa na platformu YouTube. Ve své tvorbě se především zaměřuje na deep žánr, který ho rovněž proslavil. v roce 2024 vydal svoje první EP pod jménem SVOBODNÝ v čele singl pod jménem JAKOBY[2], který má tisíce zhlédnutí na YouTube.

  • V lednu 2019 vydal singl JÁ NEMŮŽU PŘESTAT PÍT který má na YouTube přes 11 tis. dokonce mu tenhle singl mixoval Fosco Alma a reagoval na to bývalý YouTuber Osmoděj, a do teď tuhle pecku zpívá na svých vystoupení.
  • V roce 2016 si nechal udělat svoje první tetování, a to na obličeji, a přesněji tam má zlomené srdce, inspiroval se zahraničním rapperem Lil Peepem, a na otázku proč si udělal tetování na obličej většinou odpovídá, tím že chce být jiný než ostatní. Jeho nejdůležitější tetování je MÁMA které má od okem.
  • V hudbě si nic nepřibarvuje, a zpívá to co si prožil, Kevin měl těžký život, který ho dostal do Psychických problému, ze kterých se snaží dostat, a zatím se mu daří, díky lidem které má kolem sebe. např BIGDADDYMIKKYHO, PLAYSTATION PRINCESS, MONTÍKA, a mnoho dalších..

Dokonce byl i předskokan před Restem jeho show mu pokazil kvůli svému bývalému DJ který byl pod vlivem alkoholu, ale i přesto si to lidi na místě užili. A byli se sním dost i vyfotit, a díky tomu získal větší publikum.

  • Mezi jeho nejlepší koncert patří Koncert který měl v Liberci na slavnosti Ruprechtické slavnosti kde měl 300 lidí, které si užili jeho show. a on si užil jejich energii. Byl tam rok před tím, kde byl zachránit akci.
  • V písničce Vítězství zpívá o tom že ho našla svoje přítelkyně doma polomrtvého. přesněji tam má tuhle sloku "Našla mě overdose na zemi v pokoji, já nemohl jsem dýchat, viděl jsem svý tělo ze zhora" když byl pod vlivem omamných látek. a od té doby je Sober "střízlivý"


  1. KEVIN ROUS. #VLOG - 11.07.20. // NOVÝ MĚSTO POD SMRKEM //. [s.l.]: [s.n.] Dostupné online. 
  2. KEVIN ROUS - JAKOBY ( OFF. VIDEO ).Chybí název periodika! YouTube [cit. 2024-03-27]. [KEVIN ROUS - JAKOBY ( OFF. VIDEO ) Dostupné online].