Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Zelené potraviny

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Zelené potraviny - mladý ječmen a chlorella pyrenoidosa. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Marquas (diskuse) 31. 10. 2012, 20:53 (UTC)

Mladý ječmen[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Mladý ječmen. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --194.213.41.2 20. 11. 2012, 10:00 (UTC)

Mladý ječmen[editovat zdroj]

Dobrý den,

dnes jsem provedl úpravy, které by dle mého názoru měli splňovat všechny podmínky wiki. Chtěl jsem se Vás zeptat, zda se s mým názorem ztotožňujete, či zda jsou potřeba další úpravy. Přišlo by mi škoda, kdyby článek wiki za týden smazala.

Děkuji

Listopad 2012[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Mladý ječmen. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. Zejména by byl vhodný pramen nezávislý na prodejcích zdravé výživy a/nebo biopotravin, dokládající, že jde o samostatný druh obiloviny, nikoliv jen produkt z ječmene. V opačném případě by bylo asi lépe článek smazat a věrohodně doložené informace z něj vložit do příslušného hlavního článku. --Hon-3s-T (diskuse) 29. 11. 2012, 19:10 (UTC)

Mlady jecmen[editovat zdroj]

Dobry den. Clanek uz ma dostatecny pocet referenci tak uz nebude problem s vyznamnosti, ale forma stale nevypada dostatecne vhodne pro wikipedii. Clanek vypada jako reklama a i jako reklama nerika ani zadne informace. Misto odstavce s popisem vitaminu by stacil seznam odkazu vitaminu (tady je wikipedie, detaily o vitaminech jsou zde rozpracovany do celych clanku o kazdem jednotlivem). Jen tak mimochodem: Kdyz se rekne vysoce zasadity tak si predstavim hydroxid sodný: tato formulace neni stastna, jako u vetsiny vet ve vasem clanku; Kdyz nekdo sklizi max 40 centimetru, tak nemam predstavu ceho: jestli od kraje pole nebo od zeme a klasy se vyhodi, nebo kdyz ma rostlina 40 cm. Odstavec o ucincich je primo urazejici. Prosim, opravte clanek do encyklopedicke podoby, protoze stavajici podoba je absolutne neprijatelna. Vks (diskuse) 5. 12. 2012, 22:19 (UTC)