Diskuse s wikipedistou:Václav Bešťák

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele ŠJů v tématu „Březové Hory

Vzhledem k mému velmi, velmi krátkému působení na Wikipedii, nepředpokládám, že by mě měl někdo zájem kontaktovat. Přesto: leží-li vám něco na srdci, sdělte mi to.

Pěkně Vás tu vítáme[editovat zdroj]

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! -- Mercy (|) 5. 1. 2009, 15:28 (UTC)

Prosím shrnujte editace[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. K123456 28. 7. 2010, 10:01 (UTC)

Václav Bešťák říká: OK, beru to na vědomí

Zdravím krajana na Wikipedii a chválím pěkné články o příbramském hornictví. Kdybyste potřeboval s něčím někdy pomoci, obraťte se na mne. Okino 29. 7. 2010, 14:47 (UTC)

Díky moc, zatím mám spoustu materiálů a z čeho čerpat, jde jen o to to přepracovat do nějaké přijatelné podoby, nicméně když budu potřebovat, určitě toho využiju :) --bestak 29. 7. 2010, 15:09 (UTC)


Já zase zdravím známého. Pamatuješ se, Vašku? Hodně zdaru na wiki, --Vojtech.dostal 3. 8. 2010, 19:40 (UTC)

Ahoj Vojto, jak bych si nepamatoval? Díky :) Jen tak mimochodem, jak jsi mě na Wikipedii našel? --bestak 3. 8. 2010, 20:29 (UTC)

Mám ve sledovaných stránkách článek Jára Cimrman, upravoval jsi ho ;) --Vojtech.dostal 4. 8. 2010, 07:21 (UTC)

Svatá Hora[editovat zdroj]

Milý kolego, předně děkuji za pěkné obrázky, ale chci Vás požádat, abyste trochu dbal i na čitelnost textu. Obrázky by ho neměly rušit, což se při souběhu obrázku vlevo i vpravo pravidelně stává. Ale nic ve zlém a srdečný pozdrav --Sokoljan (diskuse) 10. 10. 2017, 21:31 (CEST)Odpovědět

Březové Hory[editovat zdroj]

Zdravím. Po letech jsem se konečně pokusil lépe odlišit historické obce a katastrální území Březové Hory a Zdaboř od číslovaných evidenčních částí obce, které na jejich jména odkazují, ale zdaleka s nimi nejsou totožné. Vidím, že Vaše aktivita na Wikipedii se mezitím již značně utlumila, nicméně pokud byste se přece jen chtěl ještě k editování někdy vrátit, postrádám ve Wikipedii informaci o tom, kdy byla Příbram rozdělena na ty číslované části I až VIII (bylo to současně s připojením Březových Hor roku 1953, nebo o něco později?) a jak se to promítlo do číslování domů, tj. zda v těch "převislých" částech katastrů Příbram a Březové Hory byly při té příležitosti domy kompletně přečíslovány, nebo jestli nynější číslování nějak alespoň částečně navazuje na původní. Chápu ovšem, že to je tématika, na kterou se zatím Wikipedie moc nezaměřuje a zpracování vyžaduje už dost odborné zdroje. Mně se do toho pátrání taky moc nechce a proto bych rád poňoukl někoho místního, kdo by o tom mohl vědět víc. Pokud víte o někom, kdo je stále aktivním wikipedistou a zajímá se o Příbram, můžete mu to nadhodit jako námět. Popřípadě by na to takový člověk mohl časem narazit zde na této Vaší diskusní stránce. --ŠJů (diskuse) 9. 5. 2022, 20:00 (CEST)Odpovědět