Diskuse s wikipedistou:Topsoft

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Rádi bychom Vás přivítali na Wikipedii!

Začal(a) jste dobře a jste na nejlepší cestě přispívat vlastními články.

Pokud jste tak ještě neučinil(a), doporučujeme Vám nejdříve si přečíst některé stránky, které Vám přiblíží provoz a zvyky na Wikipedii:

Vkládání podpisu

Několik dobrých rad:

  • Abyste se podepsal(a) na diskusních stránkách, stačí napsat 4 vlnovky ~~~~ (nebo je vložit pomocí druhé ikony zprava v liště nad editačním oknem). Naopak články se nepodepisují.
  • Opravdu se nebojte editovat. Když se Vám občas něco nepovede, jiní to spraví.

Tak ještě jednou vítejte a děkujeme za Vaše příspěvky. Doufáme, že se tu uvidíme často.

--Timichal 10:58, 15. 5. 2006 (UTC)

Nepřidávejte laskavě do Wikipedie komerční odkazy (či odkazy na vaše soukromé stránky). Wikipedie není prostředkem pro reklamu, ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování obsahu namísto přidávání odkazů je však samozřejmě vítáno. (Pokud byste se spamováním ve Wikipedii pokračoval(a), mohla by vám být zablokována možnost editace.) Děkujeme za pochopení.

--Zirland 11:13, 15. 5. 2006 (UTC)

Podepisování článků[editovat zdroj]

Zdravím! Prosím je zde takové pravidlo že články se zásadně nepodepisují ikdyž se jedná o tak pěkný článek jako HC Roudnice (z kterého mám radost o to větší že jsem z nedaleké Hoštky) díky. --Nádvorník 19:01, 15. 8. 2006 (UTC)

Imagevio[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

©

Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout obrázky či jiné dílo chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosím, na Soubor:Roudnický hokej.jpg a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Připomínáme, že je nutno v popisu obrázku či jiného souboru jasně uvést jeho zdroj a licenci. Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce WikiProjektu Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obratťe se na diskusi WikiProjektu Licence souborů.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:Průvodce, Wikipedie:Váš první článek a Nápověda:Obrázky.

Díky za pochopení. Věříme, že potřebné údaje doplníte a přidáte do Wikipedie ještě další potřebné obrázky a soubory, u kterých již tyto údaje ihned uvedete.

Dobrý den, ačkoli Wikipedie vítá obrazové příspěvky, bohužel nemůžeme přijmout materiály chráněné autorskými právy (jako jsou plakáty, obaly DVD, screenshoty, loga a obchodních známky a podobně) bez souhlasu majitelů práv. Vámi nahraný obrázek Soubor:Znak HC Roudnice.jpg proto byl (či bude) z Wikipedie smazán. Máte-li svolení jeho autora k zveřejnění pod svobodnou licencí, nahrajte jej znovu, uveďte tuto skutečnost v popisu a soubor označte odpovídající licencí ze stránky Popisky licence souborů. Podrobnější informace o licencích naleznete na Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů, eventuálně se obraťte přímo na mě. S pozdravem --Tlusťa 15:04, 14. 2. 2007 (UTC)